Kaip rašo Izraelio naujienų portalas jpost.com, visgi vienas incidentas kiek aptemdė prieššventiniam šurmuliui būdingą pakilią nuotaiką. Pirmadienį ryte prie „Expo Tel Aviv“ arenos esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje buvo sunkiai sužeistas „Eurovizijos“ darbuotojas.

66-erių metų vyras iš Pardes Hana–Karkuro miesto sužalojimų patyrė, kai ant jo užkrito apšvietimo įranga, kurią jam teko iškrauti. Kaip pranešė policija, pagalbą nukentėjusiajam suteikė tuojau pat atskubėję medikai. Netrukus sunkios būklės vyras buvo nugabentas į Tel Avivo Ichilovo ligoninę.

Pirmadienį po pietų ligoninės atstovas pranešė, kad vyrui buvo atlikta neurochirurginė operacija. Po jos vyro būklė vertinama kaip vidutinio sunkumo.

„Pažeidimo rimtumas ir jo pasekmės turėtų paaiškėti artimiausiomis dienomis“, – sakė jis.

DELFI jau stebėjo pirmojo pusfinalio generalinę repeticiją. Ji atlikėjams yra itin svarbi, nes šiuos pasirodymus vertino komisija ir jie sudarys dalį galutinio balo.

Pirmojo pusfinalio generalinės repeticijos akimirkos:

Viso šiemet „Eurovizijoje“ pasirodys 41 šalies atstovas. Pirmajame pusfinalyje išvysime 17 šalių pasirodymus, o antrajame – 18. Tarp pastarojo pusfinalio dalyvių savo dainą atliks ir mūsų šalies atstovas Jurijus Veklenko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)