„Man patinka eksperimentuoti, esu linkusi išlipti iš komforto zonos, ypač su stiliumi, makiažais, todėl man patiko, kad sugalvojome savo pasirodymą pateikti ne tradiciškai, ne banaliai“, - apie pirmojo pasirodymo įvaizdį tuomet kalbėjo Monika Marija.

Atlikėja sugebėjo nustebinti ir dar kartą – scenoje šįkart ji - su provokuojančiu baltu kostiumėliu, gilia iškirpte ir įspūdinga šukuosena.

„Pasirinkome kažką lengvo, paprasto, noriu scenoje jaustis patogiai ir laisvai, nes tikiu, kad būtent su tokia išore yra lengviausia klausytoją įsileisti į savo vidų“, - apie naują įvaizdį sako Monika Marija.

„Monika Marija yra labai charizmatiška asmenybė gebanti pademonstruoti skirtingus įvaizdžius. Šį kartą norėjome parodyti jos moteriškąją pusę. Pradėjome bendradarbiauti su dizainere Airida Skrickiene, o plaukų stilistas Tomas Duda metro ir trisdešimties centimetrų ilgio Monikos Marijos plaukus pavertė išskirtine šukuosena“,- sako atlikėjos įvaizdį kurianti stilistė Milda Metlovaitė.

Monika Marija - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (118)