Vis tik tokia pasaulinio lygio sėkmė turi savo kainą, rašoma pranešime spaudai. Šį mentoriaus kelią Nerijus prieš šešerius metus pasirinko būtent todėl, kad ir pats kadaise patyrė ne vieną gyvenimo sukrėtimą. Bene sunkiausia buvo, kai jį apvogė bičiulis siūlydamas prisijungti prie naujo verslo ir bandydamas išvilioti nemenką pinigų sumą.

„Buvau įviliotas į pinkles, kurios mane sužalojo tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Patyriau didžiulę traumą“, – LNK laidoje „Bus visko“ pasakoja Nerijus.

Nerijaus vaikystės draugas kartu su kitais bičiuliais, norėdami pavogti nemenką sumą pinigų, įviliojo jį į spąstus. O tada sumušė ir išsityčioję paliko miške vieną. Nerijus sako, kad tą akimirką patirtas pažeminimas, gėda, pyktis ir keršto troškimas paskatino jį teisybės ieškoti teismuose. Vis dėlto tai nepadėjo įveikti nei vidinio, nei išorinio skausmo. Vyras beveik trejus metus kovojo su potrauminio sutrikimo simptomais – nemiga, nerimu, nepasitikėjimu savimi, konfliktais su artimaisiais ir pykčio proveržiais.

Vis dėlto, jis ieškojo kelių, galėjusių padėti atsitiesti. Nerijus neslepia, jog didžiausią įtaką jo vidinei transformacijai padarė pasaulinio lygio žmogaus elgsenos ekspertas – daktaras Džonas Frederikas Demartinis. Susipažinti su būsimu mentoriumi nebuvo paprasta, mat vieną valandą trunkanti konsultacija kainavo 2800 dolerių, tačiau galiausiai pasiryžęs devynių valandų individualiam užsiėmimui, kuris buvo surengtas Londone, Nerijus sugebėjo atsikratyti ilgus metus kamavusio skausmo.

„Buvau sugrąžintas į tą įvykį, kurį visiškai ištryniau iš savo atminties, dar kartą išgyvenau visas emocijas ir įvyko stebuklas, skausmo nebeliko. Tai buvo akimirka, kai supratau, kad noriu tapti geriausiu pasaulyje šio amato meistru”, – savo karjeros pradžia bei naujai atrastu keliu laidoje „Bus visko“ dalinasi Nerijus.

Nerijus - Neo Ross

Šiandien Neo Ross keliauja po visą pasaulį ir padeda žmonėms atsikratyti net pačių skaudžiausių traumų, sukeltų seksualinės prievartos, smurto, gniuždančių netekčių, bei žlugusio verslo pasekmių. Vyro kelias bei pasiekimai netrukus pasirodys kuriamame dokumentiniame filme, kuriame Neo Ross kartu su kitais pasaulinio pripažinimo sulaukusiais psichologijos, žmogaus elgsenos ir veiklos efektyvumo ekspertais dalinsis savo patirtimis.

„Tai dokumentinis filmas, kuris aiškiai ir detaliai parodys, ką mes darome. Šį filmą prodiusuoja daugybę apdovanojimų už panašius darbus gavę prodiuseriai”, – filmo sėkme neabejoja Nerijus.

Laidoje „Bus visko“ vyras ne tik atskleis, kaip sukurti tobulus asmeninius santykius, bet ir papasakos apie savo antrąją pusę, mados versle dirbančią Carmen bei jų aistrai neleidžiančias užgesti tradicijas – atostogas išskirtiniuose viešbučiuose, kuriuose už parą pakloja ir 1400 EUR, bei kas mėnesį minimą draugystės sukaktį.

„Kiekvieną mėnesį einam į restoraną, kur išsikeliam ateinančio mėnesio tikslus bei prioritetus ir aptariam praėjusio mėnesio rezultatus. Santykiai yra darbas ir jeigu nedirbsi, nemanau, kad jie plėsis”, – savo požiūriu laidoje dalinasi Nerijus.

Tad kaip atsikratyti nepagrįstų, senų fizinių bei psichologinių baimių ir kaip susikurti savo svajonių gyvenimą – jau šiandien, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją