Ateities klausimai, tendencijos, išradimai, inovacijos ir pokyčiai - visą šį žinių bagažą surinks savo srities profesionalai, futuristai, ir per 2 dienas pakeis miglotą ateities matymą į ryškų paveikslą.

Pranešime spaudai skelbiama, kad konferencijos atradimas - futuristė iš Islandijos Hlin Helga. Ji yra tendencijų stebėtoja, dizaino specialistė ir futuristinių mokslų dėstytoja.

Inovacijų ir kūrybiškumo konsultantas, universiteto lektorius Eigirdas Žemaitis taip pat padės geriau suprasti ateitį ir kur link judame. Jis specialiai „What's Next?“ ruošia visą ateities perspektyvos radarą, kuris padės apžvelgti žmoniją laukiančius pokyčius artimu, vidutiniu ir tolimu laikotarpiais.

Konferencijos metu, lapkričio 6-7 dienomis menų fabriko „Loftas“ teritorijoje, taip pat vyks dizaino mugė „Uptown Market“, veiks inovacijų ekspozicija, mažesnėje salėje savo sėkmės istorijas pasakos pasaulį nustebinę lietuvių projektai.

Tarp pirmųjų paskelbtų „What's Next?“ pranešėjų taip pat yra gerai žinomas virtuvės šefas Deivydas Praspaliauskas, kuris kalbės apie kulinarinių industrijų inovacijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją