Netikėta žinia

V. Partiko širdis – laisva, o jo buvusi mylimoji Justina Partikė neseniai Lietuvai pristatė savo naują mylimąjį. Visiems buvo šokas, net ir vis dar oficialiam jos vyrui Vyteniui. Tiesa, kaip teigė pats vyras, galimybės, kad šeimyninį gyvenimą atgaivinti dar pavyktų, nebėra.

„Pas mane tikrai nebėra tos kibirkštėlės, o pas ją jau yra kitas žmogus, kurį, manau, ji tikrai myli. Bent jau per socialinius tinklus taip parodo“, – teigė plaukų stilistas, koloristas, dainininkas Vytenis.

Kai Justina susirado naują mylimąjį Bronių, Vytenis savo žmoną nustojo sekti socialiniame tinkle Instagram.

„Aš nebestebiu, nežiūriu. Kai atsirado pas ją žmogus gyvenime, nebežiūriu. Seniau žiūrėdavau dėl vaikų, o dabar, galbūt, man yra skaudu žiūrėti, kai ji filmuoja gulintį savo draugą“, – atviravo jis.

Tiesa, naujojo Justinos draugo Vytenis gyvai dar nėra matęs, tačiau sako, kad nelabai ir norėtų.

„Nemanau, kad norėčiau susipažinti, bent jau kol kas. Nežinau, nei mes ten draugai kažkokie, nei ką. Dėl kažkokių tokių dalykų, kas susiję su vaikais, jeigu man tektų bendrauti – aš bendraučiau, bet, kad susipažinti kaip su draugu, tai tikrai ne“, – teigė vyras.

Nors oficialiai Vytenis ir Justina dar vyras ir žmona, tačiau, prasidėjus pykčiams, plaukų stilistas išsikraustė iš Klaipėdoje esančių šeimos namų ir grįžo į gimtąjį Jurbarką.

„Pasakysiu labai paprastai. Atsitiko tai, dėl ko aš turėjau palikti tuos namus. Žmonės neišeina tiesiog, kaip kažkas sakė, kad vieną dieną išvažiavo dirbti ir nebegrįžo. Žmonės, nepasakę sudie – neišeina be reikalo“, – tikino jis.

Naujas gyvenimo lapas Jurbarke

Jurbarke Vytenis nuomojasi trijų kambarių butą. Butas jaukus, tvarkingas, o į jį iš namų Klaipėdoje Vytenis parsivežė tik savo portretą.

„Aš jį vežiojuosi visur. Kaip mano sekėjos sako: „na, kiek tą drobę visur tampysiesi?“. Aš visur tampysiuosi. Kai Jurbarke buvo koncertas, sakiau, kad ko gero reikės ir ant scenos nusinešti, nes dabar jis labai populiarus yra“, – teigė V. Partikas.

Tiesa, net ir naujuose namuose Vytenis atsipalaiduoti negali. Jį pro langus fotografuoja kaimynės ir kelia nuotraukas į internetą.

„Turiu tiesiog tokią kaimynę, kuri sugeba sėdėdama lauke mane nupaveiksluoti su chalatu besivaikščiojantį po namus. Per langą mano, per neatitrauktas žaliuzes“, – pasakojo jis.

Kaip teigė pats vyras, viešumoje tokių atvejų yra pasitaikę ir anksčiau, tačiau dabar nerimą kelia tai, jog pažeidžiamas jo privatumas.

„Aš galvoju, gerai. Aš viešas asmuo. Kai aš išeinu į viešą erdvę – suprantu. Na, nuvažiavau į koncertą – koncerte už nugaros jau paveiksluoja, kelia ir aprašinėja, apibūdina, ką apsirengęs, su kuo buvau, bet, kai jau tu savo namų erdvėje, kuri yra tavo privati zona, nebegali jaustis jaukiai, nebegali jaustis saugiai, kada tu turi užsitraukti, užsibarikaduoti ir tiesiog tamsoje sėdėti – na, tai sorry (liet. atsiprašau)“, – teigė V. Partikas.

Laimę Vytenis dabar randa muzikinėje veikloje. Kartu su šokėjais Augustinu ir Ineta, pasivadinę „Vytenis Alex Show Team“ koncertuoja, šoka ir dainuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją