Besisvečiuodamas laidoje „Bučiuoju. Rūta“, V. Tarasovas papasakojo, kad buvo Violetos savybių, kurios jį ypač erzino.

Ilgus metus pramogų versle besisukantys Violeta ir Vilius pažįstami buvo ilgiau, nei trunka jų meilė. Dainininkų „katinų“ keliai dažnai susikirsdavo įvairiuose renginiuose ir koncertuose.

„Sutikau ją anksčiau, kai ji buvo raudonais plaukais. Galvojau, Jėzau Marija, kas čia per plaukai, ar jūs juokaujat?“ – prisimindamas daugiau nei prieš dvidešimt metų žmonos padarytą pirmąjį įspūdį kalbėjo Vilius.

Dainininkas sakė, kad buvo periodas, kai Violeta labai mėgo demonstruoti, kokio prekės ženklo drabužius vilki. Vilius papasakojo istoriją, kaip besiruošiant vienam bendram renginiui, Violetai staigiai prireikė atnaujinti garderobą.

„Visur buvo vardiniai brendai. Pamenu, turėjome kažkokį vakarėlį, kur mus pakvietė. Jai būtinai reikėjo važiuoti į „Du brolius“ ir nusipirkti vardinį megztuką, nes be jo – niekaip“, – apie kelionę į prabangių prekės ženklų parduotuvę pasakojo Vilius Tarasovas.

Juokaudamas dainininkas sakė, kad mylimosios stilius su metais vis gerėjo ir gerėjo. Negana to, taisėsi ir charakteris.

„Ji tapo nebe tokia žiežula, kaip iki tol atrodė visiems žmonėms, tapo nuoširdesnė“, – sakė Vilius ir kartu su žmona užtraukė jų meilės himnu tapusią baladę „Aš tavo, tu mano“.

Kaip santuokoje gyventi ilgai ir laimingai? Atsakymai – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ tik per LNK.LT ir LNK eteryje.