Tinklaraštininkas S. Malinauskas visą vasarą praleido sporto salėje ir jau numetė beveik 25 kg. „Vieną dieną pasisvėriau ir supratau, kad tiek daug nesu svėręs. Svarstyklės parodė 131 kg“, – pasakojo Skirmantas.

Tačiau net ir skaičiai svarstyklių ekrane neprivertė jo sportuoti bei peržiūrėti mitybą, rašoma pranešime spaudai.

Žinomas vyras prisipažįsta mėgstantis itin prastą ir pigų maistą: „Man skaniausias greitas maistas, čipsai, gazuoti gėrimai, kuo daugiau saldiklių, tuo man skaniau.“

Tačiau vieną dieną treneris Tadas Gudžiauskas internetinėje humoro laidoje pamatė, kaip komikai bando pašiepti Skirmanto svorį. „Dėl proto šio žmogaus niekaip nepašiepsi, todėl šaipėsi ir jo kilogramų ir pagalvojau, kad gal jam tereikia spyrio į užpakalį“, – sako treneris, kuris pirmas parašė Skirmantui žinutę ir pasiūlė avantiūrą susiimti bei mesti svorį. Minus 25 kilogramai – toks Skirmanto ir jo trenerio pasiekimas. Jiedu atskleis, kokių metodų ėmėsi, kaip pakeitė mitybą ir kaip pavyko atsikratyti tiek svorio.

Viktorija Siegel: būdama 175 cm svėriau 49 kg

O štai žinoma trenerė Rasa Vilkienė turėjo visai kitokią užduotį. Jos klientė, 245 tūkstančius sekėjų turinti nuomonės formuotoja ir verslininkė Viktorija Siegel į sporto klubą atėjo su tikslu priaugti svorio, mat per skandalingas viešas skyrybas kilogramai drastiškai nukrito iki 49 kilogramų.

„Pamačiusi Viktoriją net išsigandau, ji buvo it siūliukas, visa sulysusi, valgydavo tik kartą per dieną, o prie tokio svorio tai labai mažai“, – pasakoja trenerė Rasa.

Nors niekas nepasiginčytų dėl Viktorijos Siegel puikios išvaizdos, ji neslepia, kad gauna negražių komentarų dėl figūros. Esą ji per liesa, berniukiška, neturi apvalumų, todėl dvi žinomos moterys visais būdais stengiasi padailinti Viktorijos sėdmenis. Kol kas žinomai nuomonės formuotojai pavyko priaugti apie 5 kilogramus.

„Mūsų su Rasa treniruotės labai sunkios, bet tuo pat bendraujame kaip draugės arba jaučiuosi kaip psichologo kabinete“, – sako Viktorija Siegel ir neslepia, kad kartais paklauso Rasos patarimų dėl skyrybų, mat ir trenerė prieš keletą metų išgyveno skausmingą šeimos griūtį.

„Viktorijai patariau mažiau viešinti skyrybų detales, nes vaikai užaugs, o viskas liks internete. Taip pat siūliau kažkuriose vietose nusileisti Laurynu vardan jos pačios sveikatos ir ramybės“, – šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ pasakos Rasa Vilkienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją