Finalinį naujos kolekcijos apdarą – ištaigingą vestuvinę suknelę – pristatė renginio organizatorė bei projekto „Madam pareis vėliau su...“ prodiuserė Vaida Skaisgirė.

„Žinau, jog ne vienas šnabždėjosi „Va, padarė renginį ir pati užsilipo ant podiumo“,- juokėsi moteris. -Gėdos jausmą turiu. Tikrai neprašiau Liutauro šios garbės. Tačiau jam pasiūlius, mielai sutikau. Ir tik renginio dieną supratau, koks išbandymas manęs laukia – viską organizuoti ir tuo pačiu pasiruošti podiumui buvo košmariškai sunku“,- pasakoja Vaida.

V. Skaisgirė modeliu dirbo nuo 16 metų, tačiau, kaip paaiškėja, patirtis ne visada pagelbėja. Moteris prisipažino, jog žengdama podiumu vos nesuklupo.

„Nedaug trūko, jog ant podiumo būčiau suklupusi. Ne, visa tai ne streso ar jaudulio pasekmė, nors to visą renginio dieną buvo su kaupu. Demonstravau žemę šluojančią vestuvinę suknelę, puoštą kutais. Būtent į juos įsisuko batelio kulnas ir akimirką pagalvojau, kad suklupsiu. Laimei, to pavyko išvengti. Ar sumišimas buvo matyti veide – įvertins TV žiūrovai“,- juokiasi Vaida.

L.Salasevičiaus sukneles pristatė ne tik profesionalios manekenės, bet ir daugybė žinomų Lietuvos moterųNatalija Bunkė, Oksana Pikul-Jasaitienė, Šorena, Vaida Grikšaitė-Česnaukienė bei daugybė kitų. Ir tai sukėlė didžiulę diskusijų bangą visuomenėje. Buvo pasisakiusių, jog ne profesionalioms manekenėms ant podiumo ne vieta.

„Vieni sakė, jog tai pigus viešųjų ryšių triukas su abipuse nauda – pasireklamuoja ir žvaigždės, ir pats dizaineris. Antri nemotyvuotai svarstė, esą kviesdami žinomas moteris renginio organizatoriai taupo pinigus, nes neturi lėšų profesionalių manekenių atlyginimams“,- diskusijas po pristatymo prisiminė projekto prodiuserė V.Skaisgirė.

Moteris teigia, jog šiuose argumentuose mažai tiesos: „Juokingai tai skamba. Nesiruošiu pateikinėti renginio sąmatos, bet kas buvo pristatyme, matė, jog pinigų renginiui pagailėta nebuvo. Specialiai pristatymui sukurtos besikeičiančios dekoracijos, šou buvo daug pirotechnikos elementų ir kitų šou efektų, ką bekalbėti apie filmavimui skirtą techniką“.

V.Skaisgirė priduria, jog be žinomų moterų, tapusių Liutauro modeliais, charizmos ir žavesio, tikrai nebūtų pavykę sukurti tokio įsimintino mados spektaklio.

„Pažiūrėkit, kaip skrupulingai suknelės buvo atitaikytos pagal kiekvieną moterį. Juk ne veltui Oksana Pikul-Jasaitienė žengė su dailia trumpute suknele, o aktorė Vaida Būtytė – su elegantiška, kelius siekiančia smaragdų spalvos suknele. Arba Šorena – tikra gražuolė, tačiau niekaip negali įsivaizduoti jos su didele iškirpte ar vos kojas dengiančia suknele. Tad ir podiumu ji žengė vilkėdama romantiška, elegantiška, žemę siekiančia balta suknele. Žinomos moterys kiekvienai suknelei suteikė charakterį“,- pasakoja Vaida.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)