„Tai ir pramoga, ir staigmena, ir galimybė pamatyti kaip kuriama televizija. TV8 televizijai – vos pusmetis, o ja jau džiaugėsi 1,5 milijono žiūrovų, tarp jų – ir visų mūsų brangiausios mamos. Nereikia puoštis, ruoštis, nereikia nieko ypatingo, tiesiog susitikime visi šeštadienį, kad Motinos dieną visų mūsų mamos šypsotųsi“, – apie idėją kalbėjo TV3 rinkodaros ir viešųjų ryšių direktorė Rima Olberkytė-Stankus. – Tai ypač gera išeitis tiems, kurie negalės gegužės 6-ąją sugrįžti į gimtuosius namus pasveikinti mamų.“

Norintieji dalyvauti TV8 sveikinimų filmavime kviečiami jau šį šeštadienį, balandžio 14-ąją, 11.00 val. atvykti prie Vilniaus Arkikatedros bokšto.
Dėl oro sąlygų filmavimo laikas gali būti koreguojamas.

„Ir ši staigmena ne paskutinė mūsų mamoms – jau kitą savaitę per visą Lietuvą pasklis net 60 tūkstančių proginių Motinos dienai specialiai sukurtų atvirlaiškių, kuriuos nemokamai visi galėsime siųsti mamoms, – tęsia R. Olberkytė-Stankus. – Informaciją apie Motinos dienai skirtas staigmenas ir įvykius nuolat pranešime savo socialiniuose tinkluose ir TV eteryje. Žinoma, kad savo mamas mylime kasdien ir be jokių progų, tačiau Motinos diena – tai viena tų dienų, kai galima joms atsidėkoti už švelnias rankas, už bemieges naktis, už nuolatinį rūpestį ir tą bene sunkiausią ir kartu dosniausią darbą – motinystę.“

TV8 televizija savo žiūrovėms kasdien dovanoja išskirtinio turinio programą, kurioje: naudingi praktiniai patarimai moterims laidose „Išminties rakčiukai“, „Mamyčių klubas“, „Keturkojis šou“, jau žiūrovių pamėgtos ir itin mėgstamos laidos – legendinė pokalbių laida „Nomeda“ ir kulinarinių paslapčių skrynelė „Beatos virtuvė“, neįtikėtino populiarumo sulaukę Lietuvos ir užsienio serialai „Moterys meluoja geriau“, „Žavūs ir drąsus“, „Visos upės teka“ bei niekuomet neatsibostanti animacija mažiesiems „Labanakt, vaikučiai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją