DELFI komanda apsilankė „Laikykis“ filmavimuose, kai laidoje dalyvavo „radistas“ Jonas Nainys, „Pinup Girls“ narės Simona Nainė ir Viktorija Sutkutė. Kalėdinės laidos filmavime savo jėgas išbandė „ŠarkA“ narės Gintarė Valaitytė ir Ieva Stasiulevičiūtė, "4 Roses" bei laidų vedėjas Justinas Jankevičius.

Žinomiems žmonėms, kaip ir kitiems laidos dalyviams, teko atsakinėti į Mindaugo Stasiulio klausimus kabant ant storos aplink savo ašį besisukančios karties. Neišsilaikiusiems ant karties nelikdavo kitos išeities, kaip tik pasileisti ir kristi tiesiai į juodo vandens baseiną.

Purvo vonioje išsimaudė ne tik J. Jankevičius, bet ir linksmuolės „šarkos“. J. Nainiui ir „pinupėms“ laidoje sekėsi kur kas geriau. Jie iš laidos išėjo sausutėliai.

Neseniai šeimą sukūrę Jonas ir Simona Nainiai prieš atsakingą numerį su kartimi apdalino vienas kitą bučiniais ir meiliais apkabinimais.

Tačiau visi dalyviai studijoje sulaukė didelio žiūrovų ir projekto rengėjų palaikymo. Čia pat už kamerų sukiojosi ir už laidos svečius sirgo „TV Manija“ prdiuseris Martynas Starkus, ir visa gražuolių komanda: laidos vedėja Indrė Burlinskaitė, „Mis Lietuva“ dalyvė Ernesta Kalinauskaitė, Goda Skačkauskaitė-Jokubaitienė su vyru Andriumi.

Akimirkos iš filmavimo, kuriame savo jėgas išbandė „ŠarkA“ narės G. Valaitytė ir I. Stasiulevičiūtė, grupė "4 Roses" bei laidų vedėjas J. Jankevičius - DELFI galerijoje:

Laidos „Laikykis“ filmavimas, kuriame dalyvavo „radistas“ J. Nainys, „Pinup Girls“ narės S. Nainė ir V. Sutkutė - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)