„Grožis ir laimė – du skirtingi dalykai. Net yra tokia patarlė: geriau būk laiminga, nei graži. Nes pas mus grožis tapatinamas su kvailumu, esą graži, tai durna blondinė“, – aštrių žodžių negaili Rasa Vilkienė.

„Apsiseilėję jie (vyrai – red. past) visada, bet nori tik vienos nakties nuotykio ir tada po skirtingus kambarius išsivaikščioti. Ištikimybė yra toks žodis, kuris nebemadingas“, – įsitikinusi Rasa Vilkienė.

Ugningos raudonplaukės Rasos Kaušiūtės taip pat nepastebėti neįmanoma, bet ji LNK laidoje atskleidė – apsvarstanti net galimybę tapti vienuole. Atvirai žinoma atlikėja kalbėjo ir apie santykių paieškas internetinėse pažinčių svetainėse, rašoma pranešime spaudai.

„Perėjau manipuliacijos mokymus, žinau, ką daryti, kad patikčiau. Yra technikos – galima užintriguoti, iki galo nesakyti, nes reikia palikti vietos fantazijai“, – patarimais laidoje dalinosi atlikėja.

Vis dėlto Rasa Kaušiūtė atrėžia – vyrai neretai pasielgia netaktiškai, jau žinutėse bando išsiaiškinti, ar susitikimo metu pažintis pavirs į kažką daugiau, nei tik pokalbis prie kavos.

„Siūlo ir pinigus už seksą, ir santykius trise. Bet patirtis rodo, kad ten įmanoma ir gerą vyrą susirasti – dažnai dainuoju vestuvėse, kur poros būtent internetu susipažino“, – „Bučiuoju. Rūta“ studijoje juokėsi atlikėja.

Niekad negirdėtų faktų apie romų gyvenimą atskleidė ir atlikėjas, „Sare Roma“ vokalistas Ištvanas Kvikas. Jį į studiją atlydėjo sūnus Michailas, žmona liko namie. Bet ne dėl to, kad to norėjo pati, taip liepė vyras.

„Mano žmona yra namų šeimininkė, tai yra labai sudėtingas darbas. Tie, kurie sako, kad žmona tiesiog sėdi namie ir nieko nedaro, aš manau priešingai – tai mes nieko nedarom, o jos iš tikrųjų dirba, tiek rūpesčių turi“, – pasakoja Ištvanas Kvikas.

Kita priežastis – žmona, anot Ištvano Kviko, yra „asmeninis dalykas“.

„Ji turi būti apsaugota nuo visų kitų akių, nuo visko. Bet visko yra buvę. Kai prie manęs sukasi tokios gražios merginos, žmona ne kartą buvo priėjusi prie jų ir sako: ko jūs taip su mano vyru elgiatės?“ – atvirauja žinomas atlikėjas.

Tiesa, tokio gyvenimo, kurį pats turi, Ištvanas Kvikas savo sūnui nelinkėtų. Neleido ir dainuoti.

„Tie, kurie eina į pramogų pasaulį galvodami, kad tai labai lengvas kelias, turi šimtą kartų pagalvoti, su kuo žmogus gali susidurti“, – kalbėjo romas Ištvanas.

LNK laidoje nuskambėjo ir jo skambi išpažintis, kodėl jis palaiko plastines operacijas ir kaip jam atrodo pati gražiausia moteris.

„Bučiuoju. Rūta“ – šį ketvirtadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją