Į šventę atvyko Aidas Manikas, Radži, Laisva, Simonas Donskovas ir kiti.

„Sulaukti 30-mečio scenoje šiais laikais – ypatinga šiais laikais, nes dabar tiek daug dainuojančių, kad tuoj plojančių nebus“, – LNK laidoje KK2” šypsojosi bičiulę pasveikinęs Radži.

„Mes jų vestuvėse buvom piršliai, esame pažįstami seniai, – kalbėjo atlikėjas Gintaras Jurgelevičius. – Man jinai dar gražesnė, nei prieš 30 metų.

„Palinkėčiau, kad dar kokius 20 metų jai nereikėtų turėti jokių reikalų su daktarais – aš čia iš savo varpinės“, – linkėjo Simonas Donskovas.

Tiesa, LNK laidoje prisiminta, kad anksčiau Aušrinė dainavo liūdnai pagarsėjusiame Kauno „Vilijos“ restorane, kur lankytis mėgo ir Henrikas Daktaras.

„Ateina į studiją toks vyras, dirbantis programos vadovu „Vilijos“ restorane. Sako, mums skubiai reikia dainininkės. Mane pakvietė ten dainuoti. Prisipažinau, kad bijau, bet paskatino nebijoti. Atvažiavau apsižiūrėti dieną, kaip ten kas, tada nuvykau vakare – dainavo ir „Rondo“, ir Ligitas Kernagis, ir Ramūnas Difartas. Aš pasiruošiau pačią gražiausią savo dainą, mama pasiuvo ilgą suknelę. Tai vietinė komisija pasižiūrėjo, sako, „viskas kaip ir tiktų, tik repertuarą reikia pakeisti“, – prisiminusi juokėsi Aušrinė.

Tikroji Išdykėlė prisiminė ir istoriją, kaip vienas restorano lankytojas sumaišė Aušrinę su savo žmona.

„Ėjau nuo baro link savo persirengimo kambarėlio, kažkas pagriebė mane iš nugaros, ant rankų, į mašiną ir viskas. Sakau, kur mane neši, man reikia eiti dainuoti. O jis – „Rimute, reikia namo, važiuojam“. Žiūriu, vairuotojas sėdi ir viskas, mes važiuojam. Aš jam sakau – bet aš ne Rimutė ir išvis, aš čia dainuoju. Su savim turėjau telefoną, parašiau greitai draugėms, jos susisiekė su kuo reikia ir grąžino mane“, – pasakojo jau 30 metų scenoje esanti atlikėja.

LNK kalbintas Aušrinės sūnus Simas tikino labai besididžiuojantis savo mama, tačiau prisipažino, kad vaikystėje jos išties trūko.

„Bet manau, kad tą laiką atperkam dabar“, – šyptelėjo jis.