„Prodiuseriai pasiūlė man dalyvauti projekte. Šis pasiūlymas mane suviliojo, dalyvausiu projekte su dideliu malonumu. Praėjusį sezoną su dideliu susidomėjimu stebėjau šį projektą, jis man labai patiko. Buvau sau pažadėjusi, kad nedalyvausiu jokiame projekte, bet mane papirko projekto profesionalumas ir tai, kad jame groja „gyvas“ orkestras. Projekto dalyviai išmėgina daug įvairiausių muzikos žanrų. Pati nesu visų išmėginusi, reikės paruošti operos, miuziklo ar roko numerius. Man pačiai labai įdomu save išbandyti“, - DELFI savo apsisprendimą dalyvauti muzikiniame projekte aiškino Šorena, kuri yra reta viešnia tiek televiziniuose projektuose, tiek žvaigždžių vakarėliuose.

Dainininkė tikino jau pradėjusi ruoštis pasirodymams projekte, mąsto, kokias dainas galėtų atlikti scenoje: „Mintys jau sukasi apie projektą. Šis šou skirtas parodyti savo balso galimybes, sugebėjimus įvairiuose žanruose. Nežinau, kaip man pavyks pasirodyti, apie laimėjimą taip pat negalvoju, iki to dar reikia daug dirbti.“

Liudas Mikalauskas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)