Visos šokėjų poros kas kartą pasirodo vis kitoje vietoje, kurioje juos vertina 4 atsitiktiniai Buenos Airių gyventojai, dievinantys tango. Šį sekmadienį projekto dalyviai pasirodė spalvingame, tačiau kartu ir pavojingame La Boca rajone, o komisijos nariais tapo profesionali šokėja, teatro režisierė, sceninių drabužių dizainerė ir šou renginių prodiuseris. Vakaro tema – mėgstama muzika. Kiekvienas šokėjas – tiek lietuvis, tiek argentinietis – pasirinko savo mylimiausias dainas, rašoma pranešime spaudai.

Pirmieji sekmadienio vakarą pasirodė Dainius Kazlauskas ir jo partnerė Ayelen. Praėjusį kartą būtent jų pora buvo įvertinta aukščiausiais balais, tad kartelė buvo iškelta iš tiesų aukštai. Ir vis dėlto jiems ir dabar pavyko sujungti tai, be ko neįsivaizduojamas tango – meilę ir muziką. Poros šokis buvo įvertintas 18 balų. „Buvo nuostabu stebėti jūsų ryšį, motyvaciją ir nuotaiką. Esu priblokšta jūsų lygio“, – sakė pasirodymą vertinusi sceninių drabužių dizainerė.

Antrieji šoko aktorė Toma Vaškevičiūtė ir jos partneris Jose. Kai atėjo metas rinktis savo mylimiausią dainą, Toma pasirinko tą, kuri jai primena buvusį mylimąjį Tadą Gryn. Pagal šią dainą Toma ir Tadas šoko baigiamųjų egzaminų metu Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje.

Tai – labai gera, stipri ir mane užvedanti daina, kuri savo žavesio neprarado net per 14 metų. Niekada nepamiršiu jausmo, kai mes su Tadu Gryn šokome tą šokį. Tas tango man atmintyje liks amžinai. Tiesa, šokio metu mes daugiau improvizavome – tai buvo labai toli nuo to tikrojo tango, kurio aš mokausi dabar“, – pasakos T. Vaškevičiūtė, o žiūrovai ekranuose išvys bendras aktorės ir jos buvusio mylimojo T. Gryn kartu praleistas akimirkas.

Taip La Boca rajone nuskambėjo ne tik brangi daina aktorei, bet ir jos partneriui Jose. Pastarasis rinkosi garsaus kompozitoriaus Astor Piazzola kūrinį. Kad porai nebuvo lygių, sutiko ir komisija. Jiedu pirmąkart gavo 20 balų! „Man tai buvo miksas tarp seksualios aistros ir romantiškos nostalgijos. Mane šokis nukėlė į labai gražią vietą, kurioje norėčiau būti. Tai buvo iš tiesų įspūdinga“, – sakė pasirodymą stebėjęs praeivis.

Trečioji pora – Simona Burbaitė ir jos partneris Juanas – nusprendė sujungti tai, kas jiems svarbiausia. „Mes su Juanu susitarėme, kad šokiui pasirinksime ne dvi mėgstamiausias savo dainas, bet stilius – norime dvi savo gyvenimo aistras sujungti į vieną šokį“, – pasakojo Simona, kurią Lietuvoje žmonės jau įprato matyti prie didžėjaus pulto.

„Nuo pat pradžių pamačiusi sceną supratau, kad esi didžėjė. Man labai patiko, kaip sumiksavote skirtingus žanrus. O pamačiusi jūsų choreografiją – nustebau. Tai – labai originalu. Ir elegantiška, ir prikausto žvilgsnį“, – sakė teatro režisierė, o iš viso ši pora buvo įvertinta 16 balų.

Vytautas Medineckas-Ironvytas, šokantis su Paola, vis dažniau Buenos Airių gyventojus geba nustebinti ne tik savo raumenimis ir ištreniruotu kūnu, bet ir šokio žingsneliais. Taip nutiko ir šio pasirodymo metu – jiedu buvo įvertinti 18 balų.

„Į šį rajoną su Ironvytu nebijočiau ateiti net ir naktį. Atrodytų, kad didelis žmogus negali turėti švelnumo, tačiau aš mačiau, kaip švelniai ir mielai jis liečia Paolą. Atrodo, kad tu skridai“, – pasirodymą komentavo viena komisijos narė.

O štai Dijora Petrikonytė ir jos partneris Mauro pagaliau vienas kitą išvydo kitoje šviesoje – ėmė kartu leisti laisvalaikį ir vienas kitą geriau pažinti. „Yra trys skirtingos Dijoros. Viena Dijora yra tikra darbo mašina – kai pradedame repetuoti, nesustojame tol, kol aš nesubyru į tūkstančius gabalėlių. Antroji Dijora yra prieš kameras – tikra ledi, dama, bet atsipalaidavusi. O dabar pamačiau šiek tiek daugiau – tikroji Dijora yra maža mergaitė, mėgstanti žaisti ir pramogauti“, – sakė Mauro.

Tiesa, Dijora užsiminė, kad jai su partneriu ir toliau sunku sutarti dėl repeticijų – Mauro nuolatos į jas vėluoja. Tačiau šį kartą dėl vienos linksmos priežasties visa tai liko praeityje. „Žinote, kodėl ji manęs nepasmaugė, kai atėjau pavėlavęs? Nes buvo nusprendusi, kad šoksime pagal Britney Spears dainą!“ – netikėta faktą atskleidė Mauro, o rezultatą išvydo ir komisija.

Iš viso ši pora surinko 17 balų. „Dijora turi duomenis – jeigu norėtų, ji galėtų būti šokėja. Mane labai nustebino perėjimas nuo vienos dainos į kitą. Taip pat mane sužavėjo jūsų užsidegimas ir noras, kad viskas pavyktų. Tai Dijoros veide buvo labai matoma ir papuošė pasirodymą“, – sakė pasirodymą vertinusi šokėja.

O štai Dovydas Laukys ir jo partnerė Candela apskritai niekuomet nesiilsi! Dovydas repetuoja net tada, kai jo kambariokas Ironvytas jau ruošiasi miegoti. „Naktį, ryte, dieną… Kažkokie fanatikai“, – tokį šios poros užsidegimą komentavo Ironvytas.

Daugelį nustebino tai, kad ši pasirodymą Dovydas ir Candela buvo itin lyriški, romantiški. Tiesa, komisija turėjo ir pastabų – ši pora išvis surinko 18 balų. „Jaučiausi kaip romantiškame muzikiniame filme – atrodėte labai gražūs ir mieli. Patarčiau daugiau mokytis judėti su muzikos tėkme, nes antroje dainoje labai matėsi jūsų perėjimai tarp šokio figūrų. Viskas turėtų labiau plaukti“, – pastebėjo šokį vertinusi komisijos narė.

Paskutinieji šį vakarą pasirodė Ineta Stasiulytė ir jos partneris Marcos. Ir nors abu gyvena šokiu, sunkumų kyla ir jiems. „Ineta yra iššūkis. Tai – labai darbšti moteris. Šiomis dienomis repetuojame po 6-8 valandas ir ji vis nori eiti toliau. O mano priešas yra nekantrumas. Visada noriu greito rezultato ir realybėje pamatyti tai, kas susidėlioja galvoje“, – pasakojo Marcos.

Vis dėlto atrodo, kad neįveikiamų užduočių šiai porai tiesiog nėra – sujungę lietuvišką ir ispanišką dainas, jie užbūrė ir komisiją. Pastaroji Inetai ir Marcos skyrė 19 balų. „Puikus žingsnių tikslumas ir profesionalumas. Nepriekaištinga – abu esate labai geri šokėjai“, – sakė pasirodymą stebėjęs šou renginių prodiuseris.

„Tangomanai“ – sekmadieniais, 19.30 val. per TV3.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją