„Prisimenu, kaip su buvusiu vyru susipažinome vienoje kavinėje. Aš dirbau Amerikoje padavėja, nurinkinėdavau nešvarius indus nuo stalų, o jis ateidavo, buvo malonus, mes tapome bičiuliais, matėsi, kad tas žmogus turtingas, galintis sau leisti viską. Deja, Amerikoje turėjau problemų dėl legalumo, dėl vizos gyventi ir dirbti už Atlanto. Tuomet man į pagalbą atėjo tas pats bičiulis. Mes nusprendėme susituokti, kad galėčiau JAV likti legaliai, o jis turėtų šalia mane, tą, kuri jį reprezentuoja, palydi į keliones, į verslo susitikimus, renginius. Tuomet pagalvojau, o kodėl aš negalėčiau gyventi savo svajonių gyvenimo?“ – apie sudarytą sandorį su milijonieriumi pasakojo Rūta.

Lietuvei nebebuvo poreikio rūpintis finansais, nes tuo pasirūpino jos turtuolis sutuoktinis, rašoma pranešime spaudai.

„Tikrosios prabangos nepamačiau tol, kol jis nenusprendė įsigyti namo šalia Kardashianų šeimos viename prabangiausių Los Andželo rajonų. Taip pat dažnai tekdavo susipažinti vakarėliuose su Holivudo žvaigždėmis. Vardiniai dizainerių drabužiai buvo kasdienybė. Bet ilgainiui man tai nebeteikė jokios laimės, man norėjosi tikrų jausmų, meilės, rūpesčio. O tarp mūsų buvo tik draugiškumas ir pagarba. Šiandien pirmą kartą atvirai galiu pasakyti, kad oficialiai išsiskyrėme tik šiemet, bet vis dar puikiai sutariame“, – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ pasakojo Rūta Banionytė.

R. Banionytės gyvenimo pasirinkimą puikiai supranta verslininkas Žilvinas Grigaitis. Jis atskleidė savo asmeninio gyvenimo su žmona Elle Grigaitis užkulisius.

Aš puikiai suprantu tas moteris, kurios pasirenka tokį gyvenimą. Dažnai tai būna net ne dėl pinigų, o tam, kad galima būtų gyventi toje šalyje. Kai susituokėme su Elle ir Australijoje lankėmės įvairiuose vakarėliuose, į mane irgi dažnai žiūrėdavo kaip į berniuką žaisliuką. Net institucijos elgėsi taip, kaip sunku būtų net įsivaizduoti. Pašiurpusi buvo net mano žmona. Toje šalyje jeigu tu neturi pinigų, nesi ten gimęs ir paveldėjęs statuso, tu esi niekas. Ir aš Australijoje buvau niekas. Bet ryžausi ten gyventi dėl savo žmonos“, – kalbėjo žinomas vyras.

Rūta Banionytė

Kitas laidos svečias dainininkas, renginių vedėjas Petras Daunys atvirai kirto komentatoriams apie savo santykius su už save vyresne prabangių renginių organizatore Rasa Barauskaite. Kai užsimezgė jų santykiai, Rasa buvo ištekėjusi už žinomo verslininko ir dėl gerokai jaunesnio Petro paliko savo vyrą.

„Visiems labai įdomu, kaip mes gyvenam, kodėl mes kartu ir kas kiek uždirba pinigų. Mes esame laimingi ir tai svarbiausias dalykas. Taip, kai užsimezgė mūsų santykiai, Rasa buvo ištekėjusi, bet ten tebuvo santuokos trupiniai. O mes nuoširdžiai vienas kitą pamilome“, – pasakojo dainininkas.

O štai milijonieriaus gyvenimą socialiniuose tinkluose nuolat demonstruojantis skandalingasis verslininkas Ignas Jomantas bus kategoriškas.

„Pinigai yra įrodymas, kad tu kažko pasiekei savo gyvenime. Ir natūralu, kad pinigai traukia moteris, nes gebantis uždirbti vyras dažniausiai yra protingas, ryžtingas, stiprus, o tos savybės traukia visus. Mano gyvenime buvo periodas, kai specialiai stengiausi demonstruoti statusą, kad pritraukčiau žmonių, tarp jų ir merginų dėmesį. Yra tekę bendrauti su ne viena aukso ieškotoja, bet dabar moku jas atpažinti“, – sako romanu su Viktorija Siegel išgarsėjęs verslininkas Ignas Jomantas.

Verslininkas taip pat atskleis, kad turi kriterijų sąrašą moterims. „Vienos yra tik laisvalaikio praleidimu, o kitos galbūt net santuokai“, – ketvirtadienio vakarą, 20 val. LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ savo įžvalgomis intriguos Ignas Jomantas.

Rūta Banionytė: mano vestuvės buvo sandoris

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją