Niekada nevengusi kalbėti apie savo profesinę sritį, asmeninį gyvenimą Monika ilgą laiką saugojo po devyniais užraktais. Dabar, prasidėjus skyrybų procesui su milijonieriaus sūnumi vyru Eriku Rachinšteinu, ji tylą nusprendė nutraukti. Moteris prisipažįsta, kad skirtingais keliais pasukti pasiūlė būtent ji, rašoma pranešime spaudai.

„Jam šalia reikėjo moters, kuri butu šeiminė moteris, o aš visiškai į tokią nepanaši. Mano vyras didžiavosi, jis visada man sakydavo – Monika, aš taip didžiuojuosi, kad tu tokia kieta moteris ir kad tiek daug moki, bet tuo pat mačiau, koks jis buvo su manim nelaimingas. Dėl to, kad aš pastoviai sėdėdavau ir spurdėdavau. Jis matė, kaip būdama šeimoje vystu. Suprantat, ką reiškia vyrui matyti, kad moteris vysta? Nes ji nori važiuoti kažkur, ji nori kažką veikti, ji kažką nori dirbti. O jam prioritetas yra šeima. Jam vaikai yra viskas. Jam šeima buvo pats pirmumas, o man taip nėra. Man nėra vyras pirmoj vietoj. Niekada man vyras nebuvo pirmoj vietoj“, – atvirai pasakoja Monika Ra.

Nors Monikos sutuoktinis kilęs iš itin pasiturinčios šeimos, ji prisipažįsta niekada nesinaudojusi vyro padėtimi. Ne tik todėl, kad negali nustygti vietoje, tačiau ir dėl to, jog labai vertina finansinę nepriklausomybę. Pasiekusi finansinę laisvę, tačiau stokojusi savirealizacijos galimybių, Monika galiausiai išdrįso inicijuoti skyrybas. Sprendimas, pasak jos, nebuvo spontaniškas. Greičiau atvirkščiai – šis sudėtingas gyvenimo žingsnis jos galvoje brendo net kelerius metus.

Nusprendusi skirtis, Monika dar kurį laiką jautė sąžinės graužatį ir skausmą. Nors moteris žinojo, jog pasukę skirtingais keliais jie abu, o taip pat ir jų vaikai bus laimingesni, vis dėlto ji nemokėjo taip lengvai paleisti artimo žmogaus. Laimei, tokiomis akimirkomis į pagalbą jai visa atskuba dvynė sesuo Simona. Artimą dvynių santykį kuria ne tik giminystės ryšys, tačiau ir itin skaudūs bendri gyvenimo potyriai. Monika prisipažįsta, jog vaikystėje gyveno nepritekliuje, kadangi vos trejų neteko tėčio. Dirbdama už minimalų atlyginimą „Lelijoje“, dvynukių mama sunkiai sudūrė galą su galu ir negalėjo patenkinti visų savo dukryčių poreikių.

„Kai tavo mama parneša viena bananą trims dienoms ir dalina po gabaliuką... Vaikystė buvo labai sunki, visi tyčiodavosi, o tu matydavai ir jausdavai, kad jie turi tėvą, o tu neturi. Kai kažkas nuskriausdavo, galvodavai, būtų tėvas, tai duotų atgal. Buvo labai skaudi patirtis, kai mums tekdavo vaikščioti į savaitinį darželį. Beje, kas turi idėją savo vaikus atiduoti į savaitinį darželį, tai, žinokit, jau geriau vaikus matyti tik naktį juos, bet niekada gyvenime nesugalvokit tokio dalyko, nes tai yra didžiausia mano trauma“, – sako Monika Ra.

Monika Sesickaitė-Rachinštein pravirko prakalbusi, apie tai, kas būtų, jei ji netektų sesers dvynės

Visas Monikos Ra pasakojimas apie milijoninius verslus valdančius partnerius Dubajuje bei Monake, drąsios įžvalgos apie didžiųjų nuomonės formuotojų pakilimus ir nuopuolius bei didelio atgarsio sulaukiančius „Instagramo“ žvaigždžių pykčius – šį antradienio vakarą, 20 val., laidoje „Bus visko“ per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)