„Manau, kad esu viena iš įspūdingiausių kaukių šiame šou. Visiems yra labai sunku atspėti, kas slepiasi po šia kauke. Todėl ir šį vakarą esu paruošęs dar vieną nepamirštamą pasirodymą“, – kovingai nusiteikęs pranešime spaudai kalba Ežiukas.

Ateivė yra daug emocingesnė ir pirmiausia nori visiems skirti gražius žodžius: „Noriu visiems labai padėkoti už visą palaikymą, už tai kad aš esu finale, nes Ateivė visai nesitikėjo taip šiltai ir su tokia meile būt priimta šitoj planetoj, šitoj kaukių planetoj. Ir aš tiesiog tirpstu iš laimės.“

Juodvarnis kaip visada išlieka galantiškas: „Sakyčiau, šitas projektas manyje pažadino seniai užsnūdusį norą pasinerti į nuotykį, į aferą. Ir šis projektas iš tikrųjų atitinka visus tam reikalingus dalykus. Ir kaukė, ir varžytuvės, ir finalas, ir kas laimės kas nelaimės. Seniai nenorėjau nieko laimėti, seniai nebenorėjau rodytis. Ir šis projektas vėl kažkaip užkūrė azartą pabandyt nueiti kuo toliau link tikslo.“

Maža to, Ežiukas prisipažįsta, kad tai buvo įdomiausias šou, kokiame jam teko dalyvauti: „Žmonės stengiasi suprasti, kas slepiasi po kauke ne tik iš balso, bet ir iš tavo stovėsenos, vaikščiojimo, kaip tu elgiesi. Komisijos darbas – labai sunkus. Man labai įdomu stovėti ir klausyti, kaip esu gal dešimt žmonių viename. Tai yra nuostabus šou. Žinoma, nėra lengva, nes tu visuomet stovi su kauke, be to, valandų valandas esi vienas uždarytas kambaryje. Bet turbūt dėl to mes visi ir esame profesionalai. Pasikartosiu – nuostabus šou, nuostabi komanda, visi buvo labai man malonūs. Gaila, kad ši kelionė baigiasi. Todėl labai visų pasiilgsiu.“

„Juokingiausia visoje šioje kelionėje buvo, kad komisija niekaip negalėjo apsispręsti ir vis keitė savo nuomonę. Vieną kartą atrodžiau jiems kaip vyresnis žmogus, kitą kartą kaip jaunas. Todėl komisijai atrodė, kad laidos prodiuseriai vis keičia žmones po kauke. Tai buvo labai juokinga“, – iš komisijos spėjimų iki finalo liekant vis mažiau juokiasi Ežiukas.

„Jeigu ne Ateivei, laimėjimą atiduočiau Mezginiui, kuris jau iškrito. Mezginiui po tais visais vilnoniais apdarais, atrodo, buvo labai sunku, nes net ir su kosmoso apranga po Ateivės kauke yra labai karšta ir sudėtinga. Tam žmogui aš įteikčiau papildomą apdovanojimą už kaukę. O iš finalo kaukių man tikrai labai patinka artistiškas ir teatrališkas Juodvarnis“, – atvirai iki kulminacijos likus vos vienam žingsniui kalba po Ateivės kauke besislepiantis žmogus.

„Šitai kaukių kelionei idealiai tinka žodis kosminė. Kosmoso kelionė. Tokia tarpgalaktinė, tolima. Labai įdomi, nematyta ir neregėta. Galiu pasakyt kad mėgavausi kiekviena minute, kiekviena sekunde ir kiekviena akimirka. Man šita kelionė labai netikėta, tokia, kurios niekada gyvenime daugiau neturėsiu“, – apie keturiolikos savaičių sau mestą iššūkį pasakoja Ateivė.

Juodvarnis nusprendė keisti taktiką ir atskleidė ilgai saugotą paslaptį: „Sunkiausia buvo viena daina, kurios aš taip ir neatlikau. Ir ji nebuvo sunki vokalu, bet man labai nepatiko arba, sakyčiau, netiko balsas tai dainai. Tai vienos dainos tikrai nesu sudainavęs, nesakysiu kokios. Bet ji man nepavyko.“

Jau šį sekmadienį laukia slapčiausio LNK šou atomazga. Tik televizijos žiūrovai ir gerbėjai savo balsais nuspręs kas – Ežiukas, Ateivė ar Juodvarnis – yra vertas ketvirtojo sezono nugalėtojo titulo. LNK šou „Kaukės“ jau šį sekmadienį, 19.30 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją