Ko gero, tai pirmas kartas, kai kovotojas atvirai prabyla apie prieš pusmetį subyrėjusią santuoką su žmona, trijų vaikų mama Airine, o taip pat fizinius bei emocinius išgyvenimus siekiant pergalių, smarkiai veikiančius ir asmeninius santykius, rašoma pranešime spaudai.

Paklaustas, kaip šiandien gyvena, Sergejus pasakoja turintis posakį ne kartą padėjusį jam išlipti iš emocinių duobių.

„Rekomenduoju jį išsitatuiruoti smegenyse: kiekviena diena virš žemės yra gera diena. Tiesiog tiek. O visa kita priklauso tik nuo mūsų, nes, kol mes esame čia, virš žemės, tol viskas dar nuo mūsų priklauso. Kai mes būsime po žeme, tada jau mes nieko pakeisti negalėsim“, – teigia S. Maslobojevas.

Sergejaus namų kieme iš tolo matoma vėliava su jo pravarde Kuvalda plevėsuoja ne šiaip sau. Pasak kovotojo, tai ženklas, simbolizuojantis intensyvų pasiruošimą būsimoms kovoms, ir, kaip tikisi, pergalėms. Kovotojas gyvena pagal griežtą tvarkaraštį, suskirstytą minučių tikslumu, per dieną treniruojasi 3-4 kartus, dvi treniruotės itin intensyvios ir trunka net pusantros valandos, maitinasi pagal specialų valgiaraštį ir sau neleidžia jokių įprastų malonumų. Sergejus pasakoja, kad tuomet, kai jis alindavo kūną intensyviai ruošdamasis kovoms, šeima išgyvendavo ne mažesnę įtampą.

Prieš metus vykusiame grandioziniame turnyre Nyderlanduose Sergejus Maslobojevas stojo į ko gero svarbiausią kovą karjeroje. Su marokiečiu Tariku Khbabezu lietuvis „Glory“ organizacijoje pussunkio svorio kategorijoje kovojo dėl pasaulio čempiono titulo ir laimėjo.

Žiūrėdamas į kamerą po žinios apie pergalę Sergejus kreipėsi būtent į jį tuomet labiausiai palaikiusią žmoną, dėkojo komandos nariams ir neslėpė emocijų.

„Po svarbiausios gyvenime pergalės taip atsitiko, kad atėjo laikas žmonai realizuoti save, o aš vis dar negalėjau paleisti to, ką pasiekiau, ir ką darau“, – pasakoja Sergejus.

Pokalbis su dabar jau buvusia žmona Airine apie atšalusius tarpusavio santykius, pasak Sergejaus, įvyko praėjusių metų pabaigoje.

Kas padėjo tuomet, kai, rodos, slydo žemė iš po kojų? Ką jis pataria kiekvienam išgyvenančiam skyrybas? Ir kokie asmeniniai atradimai kovotojui padeda išlikti stipriam, energingam ir jaunatviškam? Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Kaip Sergejus Maslobojevas grįžo į tuščius namus: aš buvau šoke

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)