„Svajonė buvo sena, didelė. Bet tą pačią pradžią vis atidėliodavau. Sakiau, kad nėra pinigų, ne dabar, netinkamas metas, korona, vaikai ar dar kažkas. Ir nėra lengva“, – sakė ji.

Moteris Klaipėdos mieste rado jai patinkančias patalpas. Kadangi ji pasakojo, jog patalpos buvo senos, apšiurusios, viską teko iš naujo remontuoti.

„<...> Nėra meistrų arba reikia laukti. Ateina, apžiūri ir sako: „10 tūkst. tas ir tas kainuos. Galvoju, gerai, o kas toliau? Ateina kiti meistrai ir sako: „Oi, ne. Tau šitas 5 tūkst. kainuos. Tai aš jau juokiuosi, kad pas mus kaip Turkijoje. Ateina meistras ir tu turi tikėtis, kad tau padarys 20 procentų nuolaidą“, – kalbėjo G. Butnorienė.

Salonas šiuo metu beveik įrengtas.

„Viskas, kas čia padaryta, yra padaryta per savaitę.Kai vakare atvažiavo meistrai, jie jau kitą rytą stovėjo prie durų su savo lagaminais, profiliais, viskuo“, – rodydama patalpas šypsojosi ji.

G. Butnorienei iki salono atidarymo liko dar vienas svarbus darbas – surinkti kolektyvą.

„Kadangi turime moterų kirpėją, iš tikrųjų neatsisakysiu, jei ateis ir dar viena kirpėja. Bet labai norėčiau vyrų kirpėjos, plaukų priauginimo meistrės, kas dabar populiaru. Mes galėtume sužaisti, kad vienu metu priaugina, nudažo, viską sutvarko. Viskas vienoje erdvėje ir viskas puiku“, – sakė ji.

Tiesa, savo salone moteris bus ne tik direktorė. Ji ketina ir pati dirbti.

„Mano arkliukas nagučiai. Gražinu nagus su priauginimais, geliniais lakavimais, pedikiūrais. Norėjau sau pasidaryti jaukią, mielą širdžiai vietą, kur ateitum į darbo erdvę kaip į antrus namus“, – laidoje „KK2“ sakė ji.