Projekto „Žvaigždžių duetai“ organizatoriai pastaruoju metu viešumos vengiančiai Agnei pasiūlė svečio teisėmis pasirodyti populiarioje laidoje. Ilgai nedvejojusi avantiūras mėgstanti moteris sutiko pasirodyti scenoje ir kartu su dainininku Stano atliko jo sukurtą dainą „Vasara“.

„Daina buvo atlikta humoro tikslais, be jokios intencijos dainuoti“, - Agnė patikino, kad po šio pasirodymo dainininkės karjeros tikrai nesieksianti, nes duetas tebuvo vienkartinė pramoga. Televizijoje ne vienus metus dirbusi A. Jagelavičiūtė prisiminė ir savo, kaip atlikėjos, debiutą scenoje šią vasarą, kuomet buvo švenčiamas laidos „TV pagalba“ penkerių metų gimtadienis.

„Tada kinkos drebėjo, o dabar buvo labai gera, pasijaučiau tokia seksi dainininke“, - maloniais išgyvenimais dalijosi pašnekovė, pasakų motyvais alsavusiuose „Žvaigždžių duetuose“ atrodžiusi kaip žavinga braškė. Prie raudonos spalvos suknele ir žaismingais aksesuarais pasipuošusios Agnės puikiai derėjo raudonais batais avintis scenos partneris Stano.

Paklausta apie galimybę dalyvauti kokiame nors duetų projekte, Agnė prisipažino, kad galbūt ir neatsisakytų išbandyti savo sugebėjimus, tačiau apie tai rimtai negalvojusi: „Gal ir būtų įdomu sudalyvauti, tačiau aš nemoku valdyti balso, niekada to nesimokiau, todėl nežinau, kaip man sektųsi, tačiau niekada nesakyk niekada“.

Daugelį metų dainuojantis, kolegoms dainų žodžius ir muziką kuriantis, scenos naujokams padedantis atlikėjas Stano, paprašytas objektyviai įvertinti savo bičiulės sugebėjimus, karjeros aukštumų nepažadėjo, tačiau mano, kad labai stengiantis galima šio to pasiekti.

„Kaip bajeris, pasirodymas buvo geras, bet jeigu Agnė norėtų siekti dainininkės karjeros (nors nemanau, kad jos siektų), reikėtų labai daug dirbti. Šitą dainą taip pat nebuvo lengva įrašyti. Manau, kad laidas vesti jai sektųsi daug geriau, - savo nuomonę išdėstė Stano. – Bet palyginus su tuo, kas dainuoja mūsų scenoje, jai šansų yra“.

Savo pasirodymu patenkinta moteris, kalbėdama apie panašaus pobūdžio projektus, valiūkiškai nusišypsojo ir pridūrė: „Sakoma, kad jeigu gali nedainuoti, nedainuok. O aš tikrai galiu nedainuoti“.

Šiuo metu sėkmingai naujus planus kurianti, tapanti, kai kurių fotosesijų idėjomis ir stiliumi besirūpinanti – kaip visada begales visokios veiklos turinti moteris naujų sumanymų atskleisti nebuvo linkusi, tačiau neabejodama išrėžė: „Gyvenu puikiai“.

„Planų yra visada, tačiau apie juos nenoriu kalbėti, kad jiems pasikeitus nelikčiau kvailės vietoje, - karčią patirtį prisiminusi savo artimiausių planų atskleisti A.Jagelavičiūtė nebuvo linkusi. – Tik kvaili žmonės nesimoko iš savo klaidų. Aš pasimokiau“.

Vaizdo reportaže – A. Jagelavičiūtės ir Stano „Žvaigždžių duetuose“ atlikta daina „Vasara“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją