Įžanga į savaitgalį taps ketvirtadienį 20 val. transliuojami „Kitokie pasikalbėjimai“, kuriuose šįkart viešės skandalingasis režisierius Emilis Vėlyvis.

Emilis Vėlyvis

Penktadienį 14 val. MO muziejaus pokalbiuose sutiksime kitą režisierių Igną Jonyną, kurio paskutinis filmas „Nematoma“ pritraukė pilnas žiūrovų kino sales.

Audringą penktadienio vakarą žada grupės SEL koncertas 360° iš Žalgirio arenos. Jei neturėjote progos dalyvauti gyvai ar norite prisiminti įspūdžius – 20.30 val. bus metas pasigarsinti savo televizorius.

Egidijus Dragūnas

Šetadienį 17 val. „Domino“ teatras kviečia žiūrėti spektaklį „Diena be melo“.

„Jūs labai nustebsite, kaip draugystę pakeičia viena diena be melo. Kokius iššūkius ši draugystė priversta išlaikyti, kai prasideda tikras, atviras ir nuoširdus pokalbis“, – sako spektaklio režisierius Kostas Smoriginas.

Spektaklis "Diena be melo"

Sekmadienio priešpietė – susikaupimo metas. 11 val. tikinčiųjų lauks Atvelykio mišios iš Telšių.

Mišios

Na, o savaitgalio pabaigai geros nuotaikos įkvėps „Kito kampo“ improvizacijų šou, kuris prasidės 20.30 val.

"Kitas kampas" fotosesija / Foto: Matt Hush

Tuoj po jo, 21 val. žiūrovų lauks stilingas prancūzų filmas „Alibi“.

Kadras iš filmo "Alibi"

Taip pat primename, kad kiekvieną dieną 13 val. „Delfi TV“ profesionalūs treneriai veda pusvalandžio trukmės skirtingo pobūdžio ir intensyvumo treniruotes. Nepamirškite pajudėti net ir būdami namuose ir likite sveiki!

Treneris Paulius Lipskis

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)