Taip pat Sandra su Viktoru vadovauja restoranui Plungėje, kuria turinį socialiniams tinklams. Tiek daug skirtingų veiklų, tačiau būtent muzika nuo vaikystės Sandrai buvo labai svarbi, rašoma pranešime spaudai.

„Turiu labai muzikalią šeimą, tėvus, sesę, tai muzika visada mane lydėjo, kiekvienais metais dalyvaudavau konkursuose, ir visada būdavo respublikiniai konkursai, vykdavo Telšiuose, „Žemaitės“ teatre, ir visada, kas bebūtų, kas bedalyvautų, visada Sandra Šmukštaitė (dabar Žutautienė) antra, nes pirmas Kirilkinas“, – juokėsi Sandra, prisimindama pirmuosius žingsnius scenoje.

Sandra Žutautienė

Režisūros ir lietuvių filologijos studijas Klaipėdoje baigusi moteris prasitaria, kad nesvarbu, jog studijos buvo susijusios su scenos menais, daug metų praleista prieš televizijos kameras, tačiau kiekvieną kartą lipant į sceną apima didžiulis jaudulys.

„Labai tikiuosi, kad studijose iš dėstytojų Veltos ir Vytauto Anužių gautos pamokos padės, noriu iš projekto gero bagažo, smagaus laiko, patobulėti ir gal net nugalėti. Bet kiekvieną kartą lipdama į sceną labai jaudinuosi, kiekvieną kartą drebu, pergyvenu, kad viskas būtų gerai, jau geriau nedaryt nieko arba daryt pilna koja visiškai“, – sakė Sandra Žutautienė.

„Ko labiausiai bijojau projekte, tai įkūnyti vyrą, bet kad dar teks ir Saulių Prūsaitį, niekada negalvojau. Būnant moterimi yra labai sunku atkartoti vyro vokalą, tai čia jau bus kaip bus, o repetuodama daugiausiai gilinausi į jo veido mimikas, kūno judesius.

Repetuojant labai reikėjo valdyti juoką, dėl to, kad pati atsistoju, žiūriu, šiandien specialiai ir pasipuošiau džemperiu, ant kurio parašyta „Vafliu gimęs, tortu netapsi“, tai lygiai taip pat, kad užaugęs iki metro šešiasdešimties, niekada neužaugsi iki Prūsaičio“, – pasakojo Sandra apie iššūkį.

Sandra Žutautienė

Po Sandros pasirodymo komisija negailėjo gražių žodžių ir komplimentų, o pati Sandra juokėsi, kad šį vakarą, su grimu, tapo panaši į savo tėtį prieš keturiasdešimt metų, kai jis pradėjo groti vestuvėse

„Nežinau, ar iš visų „Muzikinės kaukės“ laidų tai geriausias Saulius Prūsaitis, bet kad mažiausias, tai tikrai“, – su šypsena sakė projekto vedėja, S. Prūsaičio kraštietė Ugnė Siparė.

Jau trečiasis šeštadienis ir dar vienas išbandymas ne tik Sandrai, bet ir kitiems devyniems dalyviams! Nepraleiskite „Muzikinės kaukės“ šeštadienį 19:30 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją