„Šį kartą esu irzlesnė, tokia, lyg kažko trūktų. Greičiau pavargstu, o kadangi pas mus labai greitas tempas, vyksta visko daug, daug vaikų, daug darbų, daug kelionių, pradedu pavargti, o esu neįpratus prie pavargimų“, – pasakoja Sandra Skorupskaitė-Budimlic.

Sužinojusi apie nėštumą Sandra džiaugtis ir apie tai pranešti šeimai, draugams ir sekėjams neskubėjo. Netrukus keturių vaikų mama tapsianti moteris prisipažįsta, jog ne visi jos nėštumai buvo sėkmingi. Pirmąjį vaikelį Sandra prarado prieš vienuolika metų, o antrąjį – visai neseniai, rašoma pranešime spaudai.

„Tikrai tai nutinka dažnai ir aš manau, kad moterys neturi turėti to kaltės jausmo, kad jos kaltos, dėl to, kas nutiko. Turiu tobulą sūnų, jeigu mano pirmas nėštumas būtų sėkmingas, neturėčiau savo sūnaus, neturėčiau šito tobulo vaiko. Džiaugiuosi tuo, ką aš dabar turiu“, – pasakos Sandra.

Džiaugtis kiekviena akimirka Sandra ragina savo artimuosius ir draugus. Žinoma moteris kone kasmet jiems padovanoja po nepamirštamą vakarėlį. Vienas jų jau šią vasarą sudrebins šalies sostinę. Vilniaus širdyje esančioje Rotušėje vyks Sandros ir Dario vaikų krikštynų bei Pirmosios Komunijos šventė.

Jau prieš kurį laiką tam ruoštis pradėjusi žinoma moteris sako, kad tokios šventės Lietuva dar nebus mačiusi.

„Dabar pasirinkom pasaulinius floristus, kurie atvažiuos į Lietuvą trys mėnesiai prieš šventę apsižiūrėti. Jau dabar su jais dirbam ir darom, statom viską. Tai bus tai bus milžiniška pasaka“, – būsimos šventės detales atskleidė Sandra.

Po prabangios krikštynų ir Pirmosios Komunijos šventės Vilniaus Rotušėje Sandra svečius pakvies į lietuvišką vakarėlį, kuris vyks Trakuose. Visiems susirinkusiems bičiuliams ne tik iš Lietuvos, bet ir iš užsienio žinoma moteris žada parodyti, kaip mūsų tautiečiai iš tiesų linksminasi ir tuo pačiu žada atšvęsti trečiąsias jųdviejų su vyru Dario vestuvių metines. Lietuvės ir kroato meilės istorija netikėtai įsiplieskė beveik prieš 13 metų. Tuomet viename Vokietijos klube bičiulio supažindinta pora nė neįtarė, kuo pažintis baigsis.

Apie tai, kaip Sandrai reikėjo apsišlifuoti santykius su Dario, dovaną, kuri atėmė žadą ir naują poros statomą 700 kv. m. baroko stiliaus vilą Dubajuje – jau šį antradienio vakarą laidoje „Bus visko“ 20 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)