„Nemeluosiu, nustebau. Ne vienerius metus esu šou pasaulyje ir puikiai žinau, kokia didelė kaita vyksta tokiuose dideliuose projektuose, bet tuo pat metu ir labai apsidžiaugiau. Manau, jau savo kėdę praėjusiais metais apšildžiau. Todėl gal man bus lengviau ir būsiu drąsesnis savo spėjimuose, nes savo buvimą komisijos nariu praėjusiais metais vertinu kritiškai ir manau, kad tos drąsos man šiek tiek pritrūko“, - sako jis.

Jau nuo praėjusio sezono visi pašnibždomis klausinėja – ar jis galėjo žinoti, kad po Slibino kauke slėpėsi labai geras draugas, nuomonės formuotojas Naglis Bierancas? Todėl Robertas kaip visada yra atviras.

„Iki dabar didžioji dalis Lietuvos galvoja, kad aš žinojau, jog po Slibino kauke praėjusiame sezone slėpėsi mano labai geras draugas Naglis. Bet aš tikrai iki paskutinės akimirkos neturėjau žalio supratimo. Be to, jis labai meistriškai mane apgaudinėjo. Ne kartą yra mane net atvežęs į filmavimus. Todėl tikrai negalėjau patikėti, kad jis galėtų šitaip meluoti. Kitas dalykas – aš visada galvojau, kad jam gal čia būtų neįdomu, plius jis yra labai užimtas. Taigi man, kaip ir daugeliui, buvo didžiulė staigmena ir, kai nusiėmė Slibino galvą, aš dar minutę negalėjau patikėti, kad ten matau Naglį!“

Jau rugsėjį į LNK televizijos eterį grįžta unikalus šou „Kaukės“. Ketvirtąjį sezoną žiūrovų laukia dar daugiau po įspūdingomis kaukėmis besislepiančių garsenybių. Maža to, laidos gerbėjus pasitiks ir atsinaujinusi komisija: dizaineris Robertas Kalinkinas, savo prekinio ženklo įkūrėja Simona Nainė, trečiojo šou „Kaukės“ sezono nugalėtojas, rašytojas, muzikos prodiuseris ir atlikėjas Stanislavas Stavickis-Stano, net dviejų Auksinų scenos kryžių savininkė, aktorė Toma Vaškevičiūtė, talentu ir išskirtiniu balsu žavinti tūkstančius Monika Liu.

„Man labai smagu, kad prie komisijos narių prisijungė Toma ir Simona, nes su jomis esame labai geri draugai ir bendraujame ne tik darbo klausimais, bet ir švenčiame kartu šventes, leidžiame laisvalaikį. Su Monika Liu ryšys užgimė prieš porą metų ir iki šiol yra labai stiprus. Vienintelis, ko nepažįstu, tai yra praėjusiais metais taip visus nervinęs Burokėlis, po kuriuo slėpėsi Stano. Todėl laukia nauja pažintis ir aš atvira širdimi ją priimsiu. Tik tikiuosi, kad mūsų nesodins šalia, nes, jeigu nesugebėsime rasti sutarimo, bus nelabai gerai“, – apie naujus kolegas sako žinomas vyras.

Paklausus, ar pats ryžtųsi pasislėpti po kauke, Robertas nusijuokia: „Esu apie tai pagalvojęs, bet visų pirma aš neturiu jokių vokalinių sugebėjimų ir dainuoju tik duše bei automobilyje, o vienintelė mano auditorija yra mano žmona. Sprendžiant iš jos išraiškos, kai išgirsta mane dainuojant, nežinau, ar surasčiau drąsos lįsti po kauke. Nors niekada negali žinoti, kaip būtų, jeigu būtų.“

Naujame sezone sau garsus dizaineris linki nepristigti drąsos ir plačiau pagalvoti apie žinomus žmones: „O žmonėms, besislepiantiems po kaukėmis, taip pat linkiu drąsos ant scenos, kad atiduotų viską, ką gali, ir padarytų nepamirštamą šou. Taip pat visi turi prisiminti, kad mes komisijoje irgi nesam bato aulai ir dažnai gudraujam, skambinam artimiesiems, kad išgautume paslaptis. Tai nepamirškite, kad jūsų tikslas – mus ir televizijos žiūrovus apmauti!“

LNK šou „Kaukės“ – jau nuo naujojo sezono šį rugsėjį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją