Moteriai 56-eri, tačiau, nepaisant visų pasiekimų, ji net neketina sustoti, kopia į naujas viršūnes. Praėjusiais metais kartu su sutuoktiniu, garsiu aktoriumi ir kino režisieriumi Dexteriu Fletcheriu Dalia pristatė 150 milijonų dolerių kainavusį filmą, kuriame vaidino ne viena Holivudo žvaigždė, rašoma pranešime spaudai.

„Mes galvojame, kad esame geriausi, mes galvojame, kad visas pasaulis mūsų labai nori, ir kad tai, ką mes turime, tai visi tuoj pat nugrius iš laimės, ir mes būsime praktiškai kaip sekantis Jėzaus atėjimas. Taip nėra. Tu turi žinoti, kad negalėsi klysti, nes tame mastelyje, į kurį aš atėjau, klaidų negali būti ir antro pakartojimo nėra. Ir tai nėra nepasitikėjimas, tai, atvirkščiai, yra labai didelis tikėjimas savimi ir realistiškas savo jėgų įvertinimas“, – pasakoja Dalia.

Kodėl dirbti kino filmų prodiusere ji sutiko tik dabar, nors tokio pasiūlymo sulaukė ne kartą? Ir kodėl Dalia sako, kad atsidūrus Holivude klysti negalima? Interviu gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją