Pasipiršimo ceremonija įvyko poros namuose. Ant sofos. Renata sirgo, turėjo temperatūros, bėgo nosis, bet mylimajam Deimantui ištraukus deimantinį žiedelį, iškart pasveiko.

Laiminga sužadėtinė iškart nupaveikslavo žiedu su deimantu padabintą ranką ir įkėlė į feisbuką. Norėjo savo laime pasidalinti su kitais. Bet paskaičiusi komentarus apstulbo – kiek pavyduolių ir piktų žmonių! Visiškai nepažįstami žmonės Renatą ėmė smerkti ir apkalbinėti – kaip taip galima! Teka jau trečią kartą! Kokia nerimta.

Taip, Renata jau buvo ištekėjusi du kartus. Bet tekės ir trečią. Nors ir šešioliktą, nes labai labai myli Deimantą.

„Sirena“ Renata prisipažįsta, kad santykiuose su Deimantu buvo visko: ir pykčių, ir išsiskyrimų, ir pavydo. Tačiau visus kampus per penkerius metus pavyko nugludinti.

„Logiškai pagalvojus, jeigu aš būčiau vyras, nežinau, ar norėčiau šalia turėti moterį, kuri yra pramogų pasaulio atstovė. Nenorėčiau. Atvirai sakau, kad nenorėčiau. Nesvarbu, kokia ta moteris bebūtų“, -  KK2 laidoje per LNK kalbės Renata.

Sužadėtinis Deimantas būtent toks žmogus, kokio Renatai reikia. Dėmesingas ir atkaklus. Norėdamas susipažinti su Renata, jis lėkė iš Vilniaus į Palangą, brovėsi pro gerbėjų jūrą scenos link, kad tik galėtų Renatai pasakyti „Labas, zuiki“ ir įteikti gėlių.

Sužadėtinis supranta, kad Renata yra pramogų pasaulio žmogus. Todėl jai leidžia dirbti scenoje, būti gražiai bei mažai apsirengusiai ir nekelia jokių pavydo scenų.

Renata ir Deimantas jau planuoja ne tik vestuves, bet ir vaikus. Du sūnus iš ankstesnės santuokos turinti Renata labai norėtų dukrytės.

Nors pora sutaria puikiai, tačiau kasdienėje buityje dar yra aštrių kampų. Renatai labai nepatinka, kad Deimantas neplauna indų. Pirmą kartą gyvenime lėkštę išsiplovė interviu televizijai dieną - nes žinojo, kad atvažiuos ir nufilmuos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)