„Patrulio“ Algio ir Milisandros Radzevičių pora – kartu jau 17 metų. Per tiek laiko jiedu turėjo net trejas vestuves.

„Civilinė santuoka, bažnytinė santuoka ir 10 metų įžadų atnaujinimas, – Radzevičių santuokų ceremonijas skaičiuoja Milisandra Radzevičienė. – Tai – rimtos ir garbingos ceremonijos, jauduliuko buvo, kiekvieną kartą kaip pirmą kartą. Ir, galiu pasakyti, kad meilė trunka ilgiau nei trejus metus”.

Tačiau prieš keletą metų Lietuvą apskriejo žinia, kad pora skiriasi, rašoma pranešime spaudai.

„Tai buvo pamatuotas sprendimas, ne visiškas išsiskyrimas, o vietoje ir laiku reikalinga procedūra. Nebuvo pertraukos, gyvenome viename name. Aišku, kai namas yra 250 kvadratų, tai įmanoma. Santykiai buvo šaltesni, nebuvo gal ir miegojimo vienoje lovoje, bet mes greitai išsisprendėm, susitvarkėm, ir džiaugiamės. Vieši žmonės neša tą kryžių. Pamenu, su sūnum oro uoste grįžtam iš Egipto, prasideda skambučiai, aplink lietuviai portalus skaito. Nebuvo paskaičiuota, kad gausime tiek dėmesio“, – plačiai pasklidusią žinią apie skyrybas komentavo Algirdas Radzevičius.

Kad skyrybos ؘbus tik laikinas etapas, buvo įsitikinusi ir Milisandra.

„Mes esam vienas kitam skirti. Kai jis mane pirmą kartą pamatė, sako, tu būsi mano žmona. O aš mintyse pasakiau – tu būsi mano vyras. Tas išsiskyrimas buvo mūsų santykių tvirtovės sutvirtinimas, viskas išėjo į gera.“

Tačiau pora nesiryžta tvirtinti, kad nuo šiol jų šeimoje viskas tik idealu.

„Būtų labai drąsu taip pareikšti, neteisinga, melas. Viskas vyksta kaip normaliame gyvenime. Tik dabar, kai pykstiesi, neišeini per duris. Žinai, kad viskas laikina. Mes labai aistringi – ir meilėje, ir neapykantoje. Dramatiškumo netrūksta, bet kaip mes be vienas kito?“ – šypsosis Algis.

Beje, pora iki šiol oficialiai išsiskyrusi. „Ketvirtos vestuvės? Jeigu taip bus... ketvirtą kartą, kaip tai įmanoma?“ – kvatojasi Milisandra Radzevičienė.

Visos meilės istorijos „KK2 penktadienyje“ – šį vakarą, 19.30 val., per LNK.

Radzevičiai: gal dar bus ir ketvirta santuoka

Mariaus Repšio pasipiršimo žiemą miške istorija:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją