KK2“ komandos kalbinta buvusi Maybacho mergina Giedrė prasitaria, kad santykiuose buvo daug pavydo, o galiausiai Giedrė liko tik su pasu ir telefonu.

Nyderlanduose Laurynas Burovas-Maybachas su Giedre, kurią pats vadino Pagieža, praleido apie mėnesį. Manoma, kad prabangus automobilis „BMW“ sudegė poros buitinio konflikto metu.

Apie dramas santykiuose Maybachas yra užsiminęs ir įrašuose socialiniame tinkle „TikTok“, kur Giedrę kaltino flirtu ir neištikimybe. Po poros skyrybų ir per Nyderlandų televiziją parodyto gaisro bei buvusio mylimojo suėmimo, „KK2“ susisiekė su Giedre Paškovaite.

„Automobilis sudegė su visais daiktais – ir mano, ir jo. Ten buvo ir svarbūs dokumentai“, – pasakojo jauna moteris.

Iki konflikto pora planavo gyvenimą Nyderlanduose. Tiesa, Giedrė neslepia – santykius temdė Maybacho flirtas su vyresnėmis moterimis. Kol buvęs mylimasis yra izoliuotas Nyderlandų tarnybų, Giedrė svetimoje šalyje stengiasi gyvenimą kurti viena – kol kas moteris neturi nei pinigų, nei galimybės grįžti į Lietuvą.

„Aš visai be nieko – be pinigų. Nebent mamos prašyti... Aš tik telefoną turiu ir su pasu, daugiau daiktų neturiu. Laurynas turi daug pinigų iš daug draugų. Čia, Olandijoje, pilna mergų – jam užtenka tik kažką parašyti ir jam visi padės“, – sakė Giedrė.

Jauna moteris pridūrė, kad dėl santykių su Maybachu paaukojo labai daug, tačiau tai buvo neįvertinta ir meilė baigėsi.

„Aš viską dėl jo atidaviau. Olandijoje buvau įsitvirtinusi, bet viską dėl jo palikau, praradau visus draugus. Lietuvoje irgi tik su juo buvau. Jam to negana, jam to neužtenka. Jis manimi naudojosi ir aš jam neturiu daugiau ką pasakyti“, – atviravo buvusi Maybacho mergina.

Daugiau istorijų iš margo „KK2“ pasaulio – per LNK.LT ir LNK eteryje.