Vedėjų paklausta, ar žinojo grupę „Vairas“, Rūta neslėpė, kad tai buvo tarsi svajonė ir atvirai atsakė į klausimą, ar buvo įsimylėjusi grupės lyderį.

„Be abejo, buvau! Dėl to mano pirmas vyras ir buvo vardu Rolandas“, – šmaikščiai atsakė žavioji Rūta.

Iškart po Rūtos atsakymo Rolandas Janušas prisiminė vieną istoriją, kuri tapo pranašiška.

„Rūta buvo pamiršusi, kad kai ji Šiauliuose įrašinėjo savo pirmąjį albumą, aš buvau jos pritariamasis balsas. Ir aš labai gerai pamenu, kad sakiau, Rūta, kada tu būsi populiari, nepamiršk, kad aš tau pritariau“, – prisiminimais dalinosi R. Janušas.

„Iš tikrųjų, tai yra visiškai apie Šiaulius. Nes Šiaulių muzikantai yra kaip viena šeima. Aš bent jau visada tai jaučiau. Vieni kitiems visada padedame. Ir aš pati, jei reikia padėti, įdainuoti, padainuoti, visada tą darydavau. Tai buvo savaime suprantamas dalykas. Ir nesvarbu, kiek tu esi žinomas ar kiek tu kainuoji“, – laidoje „Šeškinės 20“ kalbėjo Rūta.

Rūta Ščiogolevaitė – apie gyvenimą su penkiais vaikais

Dainininkė neslepia, kad, vos pradėjusi atlikėjos karjerą, susidūrė su sunkumais, tačiau nepasidavė ir atskleidė, kuo dabar labai džiaugiasi, rašoma pranešime spaudai.

„Man mano mylimas darbas ir yra mano laisvalaikis, mano poilsis, įkvėpimas, atsitraukimas nuo buities. Tai tarsi mano antras gyvenimas, kuris mane labai džiugina. Ir niekada nesijaučiau taip, kad, oi, per daug darbų... Tai labai vertinu jau nuo 15 metų, nes Šiauliuose man labai nesisekė. Visi dainuodavo, buvo daug veiklų, visus ruošdavo konkursams, o aš –nieko. Labai džiaugiuosi, kad būdama tokia nišinė, turiu koncertų, darbo. Visada tuo džiaugiausi, ir džiaugiuosi dabar“, – atviravo R. Ščiogolevaitė.

Rūta yra penkių vaikų mama, vyriausiam sūnui jau 16, o mažiausiai dukrai – vos keturi.

„Labai mėgstu daug spontaniškumo, bet jis mūsų namuose yra tvarkingas. Kad tą chaosą apmažinčiau, pavyzdžiui, iš vakaro visiems sudedu, išskirstau rūbus, kad ryte nebūtų streso. Tuomet man užtenka tik visus nukreipinėti. Žmonės kartais nustemba, kad pas mane penki vaikai. Taip, aš gyvenu kitaip nei kiti. Ir taip gyvenu daug metų.

Praėjusią vasarą, kai vaikai išvažiavo ir aš kuriam laikui likau viena, man reikėjo prie to pratintis, net nustojau miegoti, negalėdavau užmigti, man buvo didelis stresas. Mano vidus ir protas ir neleido man eiti miegoti, sakė, pabūk su savim, žiūrėk filmus, skaityk knygas, lįsk į vonią. Iki šiol, kur benueičiau, net darbe visais rūpinuosi, žiūriu, ar pavalgę, ar arbatėlės įpilta“, – apie didelėje šeimoje išpuoselėtą rūpestingumą kalbės Rūta.

Laidoje svečiavosi ir gyvo garso grupė „KITAVA“, skaičiuojanti jau 23-uosius koncertinės veiklos metus. Rasa Stoškuvienė ir Kęstutis Stoškus pasidalins ne viena įdomia istorija – žiūrėkite jau šį trečiadienio vakarą, 20 val., laidoje „Šeškinės 20“, tik per LNK.

„Kitava“ – apie savo muziką ir pavadinimo kilmę

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją