Šio vakaro LNK laidos „KK2 penktadienis“ svečiai žino, kaip pabaigti šitą košmarą ir ne tik sulieknėti, bet ir sutaupyti pinigų bei sustabdyti laiką.

Apie sunkumus metant svorį laidoje pasakos tinklaraštininkas Skirmantas Malinauskas, asmeninė trenerė Gintarė Zvėga, baleto šokėja Marija Simona Šimulynaitė, „TikTok“ žvaigždė Brigita Povilionienė, rašoma pranešime spaudai.

Savo istoriją atskleidė ir asmeninis treneris Bronius Šukys, išgarsėjęs permainingais santykiais su grožio specialiste Justina Partike. Tačiau atvirkščiai nei kitiems laidos dalyviams, raumenis auginančiam Broniui numesti kilogramai buvo didelis smūgis.

„Svėriau 114 kilogramų, galvojau, augsiu toliau, bet susitikau su Justina, keitėsi gyvenamoji vieta, iš Kauno persikėliau į Klaipėdą, stresas, reikėjo atsisakyti visų klientų, o turėjau 50 žmonių armiją. Klaipėdoje teko susirasti naują darbą, naujus klientus. Dar prisidėjo santykiai, o, kai išsiskyrėm, reikėjo ir butą susirasti. Žiūriu, svoris krenta, krenta, krenta“, – guodėsi Bronius Šukys, ne savo noru netekęs 14 kilogramų.

Įspūdingos išvaizdos sportininkas atskleidė, kokią didelę reikšmę jis teikia savo mitybai.

„Labai svarbi maisto kokybė. Kaip atrodo mano diena? Aš pasidarau valgyti trims dienoms iš karto: pasiimu 18 dėžučių, susisveriu kiekvienoje po 100 gramų grikių, užpilu karštu vandeniu – ir grikiai jau paruošti. Pasiimu 15 lakštų folijos, sudedu mėsytę po 200 gramų – lašišą, jautieną, vištieną – įdedu į orkaitę ir iškepu. Paskui į lėkštę įmeti grikius, mėsą, salotas, avokadą, alyvuogių ir turi 6-7 valgius per dieną. Taip per mėnesį suvalgau 36 kilogramus mėsos, 90 avokadų, alyvuogių, riešutų, plius geriu proteinų papildus“, – pasakojo Bronius.

Visos lieknėjimo dramos ir svorio augimo istorijos laidoje „KK2 penktadienis“ – jau šį vakarą, 19.30 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)