itų realybės šou dalyvių slėpė savo vaiką. Šarūno paslaptis buvo ta, jog vaikinas visiems melavo, jog baigė aukštąjį mokslą. Gintauto paslaptis buvo ta, jog jis yra priklausomas nuo kompiuterinių žaidimų.
Per 12 savaičių 15 paslaptingame name gyvenusių asmenybių ieškojo užuominų, nagrinėjo dalyvių elgesį ir pateikiamas gyvenimo istorijas. Dalyviai net 45 kartus bandė atskleisti ir atskleidė net devynių dalyvių paslaptis. Iš finalistų ketvertuko po dvi paslaptis atskleidė Karolina, Laura ir Šarūnas.
Laidos "Paslapčių namai" finalas

Per 83 dienas „Paslapčių namuose“ Gintautui nepavyko atskleisti nei vienos paslapties. Tačiau paslapčių neatskleidimas visiškai netrukdė Gintautui pavergti bene didžiausią gerbėjų minios dalį. Kol finalistai ruošėsi lemiamai kovai ir bandė pelnyti kuo daugiau žiūrovų simpatijų narpliodami ir spėdami paslaptis, socialiniuose tinkluose ir forumuose Gintautas buvo tituluojamas nugalėtoju.

"Kol kas nesuprantu, kas įvyko. Pirmiausia mintyse yra seniai nematyti mylimi žmonės, o apie pergalę pagalvosiu rytoj. Bet jausmas išties žvėriškas", - naujienų portalui DELFI tik išėjęs iš "Paslapčių namų" pasakojo Gintautas. Pirmiausia jis norėjo pabendrauti su savo artimaisiais, sužinoti, kas jų gyvenime įvyko naujo.

Anot realybės šou nugalėtojo, per šiuos tris mėnesius jam sunkiausia buvo sukaupti kantrybę. "Labai sunkiai adaptavausi. Buvo sunku atrasti tiek save, tiek nuoširdžią bendrą kalbą su kitais dalyviais. Ilgėjausi savo aplinkos žmonių, kurie mane visada palaikydavo. Buvo sunku, nes ilgai jaučiausi vienišas", - sakė Gintautas. Tiesa, projekto laimėtojas prisipažino, kad ilgainiui su visais dalyviais jis susidraugavo ir su finaliniu dešimtuku netgi tapo labai gerais draugais.

"Dalyvaudamas šiame projekte supratau, koks yra svarbus artimųjų palaikymas. Nes kai jo nebėra, labai greitai užplūsta vienatvės jausmas, - DELFI sakė Gintautas. - Šis projektas išmokė mane susitaikyti su savo silpnybėmis. Kai suvoki, kad tave kiaurą parą stebi ir visko nebenuslėpsi, tenka būti tuo, kuo esi."

Galbūt vaikinas išsigydė ir savo priklausomybę kompiuteriniams žaidimams? "galbūt, dar nežinau. Nes neturėjau progos prisėsti prie kompiuterio, - juokėsi jis. - Bet jei būčiau prisėdęs tada, jei būčiau pralaimėjęs, būčiau liūdesį skandinęs savo priklausomybėje. Tačiau manau, kad artimiausiu metu turėsiu, ką veikti ir nebesėsiu prie savo žaidimų."
Laidos "Paslapčių namai" finalas

Gintautas pasakojo, kad jis pasiėmė akademinių atostogų, kad galėtų dalyvauti šiame televizijos projekte. "Pirmiausia bandysiu pabaigti ketvirtą psichologijos studijų konkursą. O vėliau... Vis dar svajoju studijuoti režisūrą arba aktorinį. Galbūt patekti į televiziją ir prisidėti prie naujos laidos kūrimo", - DELFI pasakojo "Paslapčių namų" nugalėtojas. Todėl didžioji dalis laimėtų pinigų bus atidėti studijoms.

"Aišku, nedidelė suma nukris ir pažadams "Paslapčių namuose" tesėti. Antrą savaitę buvo nutarta, kad nugalėtojas visiems realybės šou gyventojams rengia vakarėlį. Taip pat atsirado tam tikrų pažadų-smulkmenų, ką norėsiu įvykdyti", - sakė Gintautas.

Realybės šou "Paslapčių namai" finalas - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (915)