Pasimatyme vaikinai pradėjo dalintis savo gyvenimo istorijomis. Jeremijo paklaustas, kodėl pasirinko grožio industriją, Titas atskleidė, kas jį paskatino rinktis šį kelią.

„Nuo pat mažens man patiko grožis, patiko žaisti su lėlėmis, jas šukuoti. Tėvai man dėl to nieko nesakė, nes jie mane per daug myli. Jie mane priėmė tokį, koks aš esu. Ir aš labai džiaugiuosi, kad aš turiu tokius nuostabius tėvus“, – pranešime spaudai džiaugėsi laidos dalyvis Titas.

„Sakyčiau, kad jis labai kitokio charakterio žmogus, jei lyginčiau su savimi. Gyvena kitam pasaulyje. Nežinau, kiek mes suderinami, bet jis labai karštas, ir tai viską atperka“, – kalbėjo Jeremijas.

Vaikinai laidoje gvildeno ir prasmingas temas, stengėsi paliesti asmeniškumus.

„Man labai svarbu, kad vyras būtų tvarkingas. Be žalingų įpročių, nes pats jų neturiu. Taip pat nenorėčiau Alfonso, turi ir jis dirbti“, – savo nuomone pasidalino Titas.

Ar Titas ir Jeremijas ištars vienas kitam „Taip“, žiūrėkite naujausioje laidoje „Nusirenk“ per lnk.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)