Renatas – tikrai ne tas vyras, kuriam būtų gėda užkalbinti patikusią merginą. Tačiau visos jo meilės istorijos – viena už kitą keistesnės. O ypač – paskutinioji. Prieš dvejus metus į Londoną užsidirbti išvykęs vyras sulaukė viliojančio pasiūlymo fiktyviai vesti pakistanietę. Renatas pats nesupranta, kas tada dėjosi jo galvoje, bet dėl 5000 litų jis nuvyko į Islamabadą ir vedė. Tiesa, iš pažadėto atlygio gavo vos 700 litų.

„Iš viso gyvenau su dviem moterimis. Viena mane išdavė, o kitai – tik pinigų reikėjo. Aš galvoju, ką valgysim, už ką šildysimės, o jai – tik kosmetika galvoje”, - močiutėms guodėsi Renatas. Dabar vyras atsidūrė keistoje situacijoje: jis vedęs, bet ieško žmonos.

R. Daugirda prisipažino: nuo 16 metų, kai prarado nekaltybę, prie jokios merginos nėra prisilietęs: „Bučinių buvo, glamonių, pasivaikščiojimų, bet nieko daugiau. Draugai vis skatindavo merginas temptis į lovą, bet kažkodėl nenorėjau, nerūpėjo man tas seksas”.

Tačiau atėjo akimirka, kai Renatui trūko kantrybė ir jis kreipėsi į močiutes: „Noriu išsikraustyti iš kaimo, susirasti merginą vilnietę ir sukurti šeimą”, - paprašė jaunas vyras.

Joana, Kristina ir Aurelija pasiryžo sunkiausiai lig šiol „Pašėlusių močiučių” misijai. Kaip joms seksis, sužinosite antradienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)