„Nelauk sekmadienio, patirk žiūrėjimo malonumą pirmiau už kitus“, – taip sakoma vaizdo klipe, kur pagrindinį vaidmenį atliko R. Mackevičius.

„Norėjosi ne tik kūrybiškai, bet ir netikėtai pateikti labai svarbią naujieną, kad nuo šiol Delfi Plius prenumeratoriai Rolando Mackevičiaus kuriamą laidą „Nepatogūs klausimai“ gali pamatyti net penkiomis dienomis anksčiau už kitus“, – patikino Delfi Kūrybos vadovas Saulius Žvirgždas.

Saulius Žvirgždas

S. Žvirgždas sako, kad kūrybos procese teko ir improvizuoti. S. Žvirgždo tikinimu, gerai žiniai paskelbti jį įkvėpė Rolando kuriamas personažas reperis Bandė Rolė.

„Rolando charizma yra tokia didelė, kad jis tikrai galėjo įgyvendinti tokį personažą, kuris yra vaizdo klipe. Jis yra puikus aktorius“, – sakė jis.
Rolandas Mackevičius

Rolandas kalbėdamas apie Bandę Rolę išlieka paslaptingas.

„Dabar negaliu atskleisti, kur jis yra. Bet, kiek žinau, vyksta kūrybiniai darbai ir jis netrukus pasirodys“, – sakė R. Mackevičius.

„Džiaugiamės galėdami prisidėti prie šio klipo muzikinės dalies sukūrimo. Aiškus klipo scenarijus leido sukurti geriausiai idėją atspindintį hip-hop stiliaus garso takelį, o Rolandas puikiai susitvarkė su reperio amplua. Mūsų studijoje jis nėra naujokas, prie šio mikrofono jau yra įgarsinęs ne vieną kino teatruose rodomų filmų personažą.

Mūsų studijoje atliekame ne tik audio reklamų kūrimo darbus, bet įrašinėjame muzikinius kūrinius, dubliuojame minėtus kino filmus lietuvių kalba“, – sako Andrius Kauklys, studijos „Garso architektūra“ garso dizaineris.
Andrius Kauklys

Prenumeruok „Delfi Plius“ ir pamatyk pirmas. Primename, kad iki kovo 31 dienos, galite pasinaudoti išskirtiniu pasiūlymu.



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją