„Visos Lietuvos damos, kurios jau minėjo savo šešiasdešimtąjį jubiliejų, bet dar turi neįgyvendintų svajonių, yra mielai kviečiamos pasidalinti jomis, o gal net ir įgyvendinti. Laidos dalyvės, ryškios asmenybės, ypatingų užduočių metu turės progą atsiskleisti ir kartu seniai pamirštus, o gal net ir naujai atrastus talentus pademonstruoti. Mes net neabejojame, kad Lietuvoje daug žavingų, aistringai gyvenimą mylinčių moterų, kurios tikrai turi kuo nustebinti ir pasidalinti – nuo laisvalaikio pomėgių, talentų iki asmeninio gyvenimo istorijų", - priduria jie.

Anot kūrėjų, šio šou misija – padaryti viską, kad tikrieji brangakmeniai sužibėtų visa spalvų gama. Tikimasi, kad šalia įdomių moterų esantys artimieji, draugai paskatins jas dalyvauti ir patirti įsimintinų įspūdžių.

Laidą ves G.Jaunius

Išmintingų, žavių, pensinio amžiaus sulaukusių damų vedliu taps pats žurnalistas Gediminas Jaunius. TV3 laidų vedėjas nusprendė, kad pats laikas per televiziją pasirodyti ne tik jaunoms, kūną išdailinusioms merginoms, bet ir įvairiapusiškai subrendusioms moterims, kurios daugelį gali nustebinti savo patirtimi ir talentais.

„TV3 televizijoje dirbsiu jau aštuntą sezoną. Man visada buvo svarbu socialiniai projektai, darbas „TV pagalboje“ taip pat turėjo tą atspindį. Vėliau teko susipažinti ir su dar kitokia žurnalistika bei kriminaliniais tyrimais, jų specifika. Šį kartą čia ateinu su nauja misija, nauju užmoju ir naujomis idėjomis. Aš ne tik noriu atkreipti žiūrovų dėmesį, aš noriu juos įtraukti į šį projektą. Jame aš taip pat matau socialinį aspektą – juk projekte dalyvausiančios moterys ne tik pasirodys visai Lietuvai, bet ir patirs didžiausią savo gyvenimo nuotykį – prašmatni aplinka, nauji potyriai, pažintys ir galimybė įgyvendinti savo svajones“, – sako naujos TV3 laidos „Lietuvos perlai“ vedėjas Gediminas Jaunius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją