Aštuonios komandos transformuos Pietų Kalifornijos namą į tikrą „Barbie Dreamhouse“, o vienam aistringam Barbės gerbėjui atiteks neįtikėtinas prizas – nakvynė šiame name.

„Barbie Dreamhouse iššūkio“ žiūrovų laukia staigmenos – čia svečių teisėmis pasirodys įvairios žvaigždės, tarp kurių ir keletas filmo talentų. Konkurso vyriausiasis teisėjas – pripažintas dizaineris, ne kartą dirbęs su Barbės žaislų įvaizdžiu Jonathanas Adleris. Kartu su juo dirbs „HGTV“ interjero dizainerė ir „Barbie Dreamhouse“ ekspertė Tiffany Brooks bei kiekvieną savaitę vis kita kviestinė įžymybė.

Šou „Barbie Dreamhouse iššūkis“

Kiekvienoje serijoje dalyviai stengsis name pritaikyti vis kitą nostalgišką Barbės namų dizaino atributą, kuris neatsiejamas nuo ikoniškojo „Barbie Dreamhouse“. Tai ir šviečianti šokių aikštelė, ir stalas-akvariumas, ir skrybėlių karuselė Barbės spintoje, ir svetainėje esanti telefonų būdelė, kuri veikia kaip gyvūnų keltuvas. Konkurso pabaigoje nugalėjusi dizainerių komanda savo vardu paaukos „Gelbėkit vaikus“ paramos organizacijai.

Pamatykite šou anonsą čia:

„Šiam įspūdingam šou surinkome didžiausią televizijos interjero dizainerių žvaigždžių komandą, kurios tikslas – įrengti tikrą, funkcionuojantį „Barbie Dreamhouse“. Dalyvių laukia tikras išbandymas, jų vaizduotė ir kūrybiškumas turės pranokti viską, ką jie iki šiol kūrė, svajoti taip drąsiai, kad pati Barbė šią vietą išdidžiai pavadintų tikrais savo namais“, – sako konkurso vedėja Ashley Graham.

Šou „Barbie Dreamhouse iššūkis“

Liepos 25 d. pasirodysiančioje 90 minučių premjeroje Ashley ir dalyviai apsilankys „Mattel“ būstinėje, kur sulauks neįtikėtinų Barbės staigmenų. Likę 3 laidos epizodai pasirodys po vieną per savaitę. Visus juos bus galima išvysti „discovery+“ platformoje, Lietuvoje pasiekiamoje per „Go3“ televiziją, „MEGOGO“ ir „Telia Play“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją