„Man įdomus kiekvienas žmogus, – pranešime spaudai sako Nomeda Marčėnaitė. – Ir esu tikra, kad pasaulis pilnas nuostabių asmenybių, kurių istorijos gali būti įkvėpimas kitiems.“

Nomedą domina žmonės, kuriuos traukia tikri dalykai ir kurie vis dar klausia „kodėl?“, kurie rizikuoja ir laimi, o jei ne – moka pradėti iš naujo.

Nomeda Marčėnaitė – TV eterio profesionalė. Prieš kelis dešimtmečius pradėjusi vesti pokalbių laidas ji greitai įtikino žiūrovus, kad geba prakalbinti pačius įvairiausius pašnekovus ir pelnė simpatiškiausios pokalbių vedėjos vardą. Jai teko vesti labdaros renginius, TV studijoje kalbėti nepatogiomis ir kontraversiškomis temomis, bendrauti su skirtingų patirčių žmonėmis. Antra vertus, ji ir pati ne kartą buvo savo pašnekovų vietoje – atsakinėjo į asmeniškiausius žurnalistų klausimus.

Žiūrovų kiekvienoje laidoje lauks dvi istorijos. Nomeda aplankys savo herojus namuose, kartu vyks į vietas, susijusias su gyvenimą pakeitusiais įvykiais. Taip pokalbiui bus suteikiama daugiau autentiškumo.

Pirmoje laidoje Nomeda svečiuosis pas animatorių Meinardą Valkevičių, kuris negali gyventi be sportinių iššūkių, nes šie jam padeda siekti svarbiausio tikslo – parvežti Lietuvai Oskarą už geriausią animacinį filmą.

„Svečiuose Nomeda“ – nuo rugsėjo 8 d., ketvirtadieniais, 19.30 val. per LRT.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją