„Ar esu įsimylėjusi? O taip!“ – jau šį pirmadienio vakarą 20.30 val. LNK gyvenimo būdo laidai „Nuo... Iki...“ nedvejodama sakys dainininkė, rašoma laidos kūrėjų pranešime spaudai.

Pora susipažino atsitiktinai. Dainininkė Edgarui Kaune perdavė gėles, turėjusias keliauti į Londoną, pas jo pusseserę ir Natalijos bičiulę.

„Įspūdį Edgaras paliko vos jį pamačius...“ – sakys Natalija.

Natalija pasakos kone iš karto išsiaiškinusi Edgaro amžių – asmeniniuose santykiuose tai moteriai visada buvo labai svarbu. „Kaskart, sulaukusi laiškų iš gerokai jaunesnių vyrų, savęs klausdavau – ką gi aš su tokiu jaunuoliu veiksiu? Ogi nieko...“ – sako Natalija.

Draugiškai naują širdies draugą priėmė ir Natalijos šešerių metų sūnus Kristupas. „Kelias į moters širdį – per vaiko meilę“, – populiarią frazę pakartoja Natalija. Pasak garsios moters, jei Edgaras nemylėtų jos sūnaus, santykiai būtų baigti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (209)