Nenaudodama kontracepcijos moteris per savo gyvenimą patirtų vidutiniškai apie 15 nėštumų. Net ir šiais laikais apie 40 proc. nėštumų yra neplanuoti. Neplanuotai pastojama vartojant ir kontraceptines priemones dėl jų vartojimo klaidos.

Pasak gydytojos ginekologės Didonos Vilkienės, aktyvioms, keliaujančioms, studijuojančioms, pradedančioms karjerą merginoms, kurios artimiausius keletą metų neplanuoja turėti vaikų vietoje kontraceptinių tablečių labiau patartina rinktis metodus, kurių nereikia prisiminti kiekvieną dieną. „Didžiausiu patikimumu pasižymi ilgalaikės kontracepcijos metodai“, - teigia  sveikatos specialistė.

Šio šeštadienio LNK laidos „Mes pačios“ kūrėjai kartu su sveikatos specialistais aiškinsis, kuri kontracepcijos priemonė visgi mažiausiai pavojinga, efektyvi ir priimtina moters organizmui. Be abejonės, laidoje žiūrovai išvys finalinius pirmosios pokyčių dalyvės Jurgitos pasikeitimus, nustebinusius visą jos šeimą. 

Bijantys senatvės ir raukšlių, turės progą išgirsti išsamią specialistų konsultaciją apie raukšlių užpildymą hialurono rūgšties užpildais.

Laidos vedėja Nijolė Pareigytė - Rukaitienė prie ekranų visų lauks sekmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)