Dizaineris ir jos geras draugas Robertas Kalinkinas nieko nelaukęs turėjo prašymą laidos vedėjui, rašoma pranešime spaudai.

„Giedriau, būk mandagus šiandien su mumis, su komisija, nelazdavok mūsų, mums labai sunku spėlioti, jau užtenka vien „Instagramo“ žinučių sekcijos, kur žmonės rašo – nu kaip jūs nematot? Kaip jūs negirdit? Juk čia yra tas ir anas!

Nu, žinokit, mums iš čia kartais atrodo visai kitaip, yra labai sudėtinga atspėti. Mes iš tikrųjų nežinom ir neturim žalio supratimo, kas slepiasi po kaukėmis. Niekas mums nieko nesako ir tai yra viena didžiausių, ir labiausiai saugomų paslapčių. Net labiau negu koks slaptas padažo receptas“, – bandė pasiaiškinti jis.

Tuo metu Giedrius Savickas pristatydamas savo kolegę, aktorę Tomą Vašlevičiūtę, juokėsi: „Aš tave per Kalėdas Katedroj vietoj eglės pastatyčiau!“

„Iš tikrųjų pigiau kainuotų mane pakabinti ant eglės“, – jam taip pat šmaikščiai atsakė Toma bei pridūrė: „Tikrai nuostabi nuotaika! Mane puikiai papuošė, jaučiuosi kaip burbuliukas! Nuotaika puiki! Fantastiška! Mūsų žaidimas kaista, intrigų vis daugėja ir aš taip pat, kaip ir Simutė sakė, dabar jau seku, kas ką veikia, žiūriu „Instagrame“, kas ką darė per filmavimą. Žodžiu, ir pati labai įsitraukiau!“

Sekmadienio vakarą apie netikėtą įvykį prabilo ir atlikėja Monika Liu: „Noriu perduoti linkėjimus vienam geriausių Vilniaus tralo vairuotojų Andriui ir jo dukrai Paulytei už tai, kad mane išgelbėjo! Aš vos nesudegiau mašinoje! Andriau, tu nuostabus žmogus, ačiū tau!“

Dainų tekstų autorius, atlikėjas, rašytojas ir praėjusio sezono šou „Kaukės“ nugalėtojas, kuris slėpėsi po Burokėlio kauke, Stanislavas Stavickis-Stano, kaip visuomet kalbėjo atvirai.

„Praėjusį sekmadienį komisija bandė išmesti ne tik kaukę, bet ir mane iš komisijos. Pažiūrėsim, kuo baigsis šiandien visa istorija. Aš nusiteikęs būti labai geranoriškas, labai širdingas, aš tikrai laikysiuosi, aš bandysiu, nes svarbiausia vis tik yra kaukės. Tai yra laida apie kaukes“, – sakė jis.

Šį sekmadienį didžiojoje „Kaukių“ scenoje pasirodys aštuonios kaukės: Gulbė, Pieštukas, Medūza, Euras, Keksiukas, Ateivė, Mezginys ir Širdis.

Praėjusiose laidose arenoje esantys žiūrovai savo balsais nulėmė, kad Jautis ir Juodvarnis keliauja tiesiai į ketvirtą laidą. Todėl jų pasirodymų dar teks palaukti.

Kam pavyks pelnyti ne tik komisijos, bet ir studijos žiūrovų simpatiją, o kam visos Lietuvos akivaizdoje teks parodyti savo tikrąjį veidą? Visi atsakymai – jau šį sekmadienio vakarą, 19.30 val., tik per LNK.

Laidos akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją