Kepam rūbus, laisvalaikio aprangą. Idėja buvo iš to, kad ieškojome vieno daikto, neradome, diskutavome ir tiesiog gimė tokia idėja – gal pasisiūnam sau?“ – laidoje kalbėjo M. Kvietkutė.

Parduotuvėse drabužiai dabar labai daug kainuoja. O kai juos išskalbi, nusiburbuliuoja, ištįsta, todėl moteris sugalvojo, kad rūbus reikia siūti pačiai. Tiesa, su adata M. Kvietkutė pati nedygsniuoja, o sureguliuoja, galutiniu rezultatu užsiima siuvėjos.

„Mes pačios nesiūname. Sugalvojame idėją, renkame detales ir turime savo siuvėjas, kurios mums pasiuva“, – sakė ji.

Socialiniuose tinkluose M. Kvietkutė iki šiol sulaukia klausimų, iš ko gi ji gyvena, kai nėra šalia Andriaus Šedžiaus. Štai jums atsakymas – Monika dirba.

„Aš ir permanentinį makiažą pasibaigusi, daug diplomų turiu ir reklamos. Visi galvoja, kad iš instagramo negali gyventi, bet drąsiai gali. Taip pat yra koncertinė veikla. Tai tų pajamų yra daug. Susideda į vieną krūvą, todėl negalėčiau įvardinti vienos veiklos. Visos veiklos man suteikia pragyvenimo šaltinį“, – laidoje sakė garsi moteris.

Monika rūbų kūrimo ėmėsi kartu su savo geriausia mokyklos laikų drauge Greta.

„Mes nuo mokyklos laikų. Buvo ir šilto, ir šalto. Tai ne tik draugystė, bet šeimos narė. Nežinau, gali pasipykti, bet mūsų saitai niekaip neišsiskirs, todėl kilo puiki idėja kartu daryti verslą. Ji kaip šeimos narys. Nei mamos neatsisakysi, nei tėčio, nei sesės“, – kalbėjo Monika.

Greta buvo šalia M. Kvietkutės pačiomis sunkiausiomis gyvenimo akimirkomis. Ir tada, kai ji skyrėsi su A. Šedžiumi, Dovydu ir Nerijumi.

„Aišku, man keista, kai ją matau laidose, žurnaluose, bet šiaip šiltas žmogus ir tikrai nėra daug tos vaidybos. <...> Drąsiai galiu sakyti, kad ir aš, ir ji man skambina. Galėčiau naktį atsikelti ir važiuoti, jei reiktų jai kažką padėti. Galėčiau už ją galvą guldyti“, – tvirtai sakė moteris.

Monika Gretą myli kaip tikrą sesę, todėl pasinaudodama proga savo meilę demonstruoja prieš visą Lietuvą.

„Toks sutapimas, kad šią filmavimo dieną mano geriausios draugės, sesės gimtadienis. Todėl norėčiau ją pasveikinti. Visus žodžius ryte pasakiau. Žinai, kad nesu iškalbi. Būk laiminga, kokia esi, ir aš tave labai myliu“, – „KK2“ nuoširdžiai kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)