„Atvirai pasakius, jeigu būčiau žinojusi, kad tikrai seksis, galbūt būčiau grįžusi anksčiau. Bet čia žinot... Kas būtų, jeigu būtų“, – kalbėjo Monika Katunskytė.

Kol kas jai sekasi puikiai – moteris po pertraukos vėl lipa į sceną. Anot jos, mama tuo džiaugtųsi.

„Mama labai norėjo, kad stovėčiau scenoje, kad dainuočiau. Manau, ji mane saugo iš dangaus – turiu darbo, žmonės mane myli ir kviečia“, – sakė dainininkė.

Monika planuoja surengti mamai Vitalijai Katunskytei skirtą atminimo koncertą, to imsis po pirmųjų mirties metinių ateinantį sausį. Moteris juokėsi – ir be to turi begalę darbų. Visa laimė, turi ir jėgų.

„Aš moteris kaip kumelė – sveikatos turiu!“, – juokėsi „KK2“ pašnekovė.

Kartu su kolega ir draugu Aidu Maniku jie koncertuoja nedideliuose miesteliuose rengimuose koncertuose – važiuoja patys, viskuo rūpinasi taip pat patys.

„Nebijau nei atstumo, nei kad pasiklysiu. Tikrai nesiskundžiu – išgyventi įmanoma“, – kalbėjo Monika.

Paklausta, ar neplanuoja į užimtą gyvenimą pasikviesti širdies draugo, M. Katunskytė sako, kad tam tiesiog neturi laiko.

„Paprastą dieną esu kaip normali eilinė mama ir moteris – tvarkausi, gaminu valgyti. O savaitgaliais virstu į scenos princesę“, – kvatojo Monika.

Ji pripažįsta, kad sulaukia labai įdomių pasiūlymų. Labiausiai pralinksminęs buvo kvietimas kartu nueiti į valgyklą. Paklausta apie svajonių vyrą, Monika sako sąmoningai jo neieškanti.

„Jei bus lemta, sutiksiu jį parduotuvėje, nešdama šiukšles, kažkur važiuodama. O kol kas Monika užimta buityje“, – sakė pašnekovė.

Apie tai, kokių nepatogių klausimų iš aplinkinių Monika sulaukė po mamos Vitalijos Katunskytės mirties, kiek Kalėdų Senelių kolekcijoje turi ponia Laima ir kokį jubiliejų mini Vilniaus Betmenas – laidoje „KK2“ per LNK.lt ir LNK eteryje.