Kad galėtų raižyti po Viduržemio jūros pakrantę, Brundza nusipirko naują „Bentley“. Išskirtinį. Už kelis šimtus tūkstančių eurų.

Naujais namais labiausiai džiaugėsi Stasio žmona Audronė. Kelių šimtų kvadratinių metrų namas ant Viduržemio jūros kranto. Trys miegamieji. Amžina vasara ir nerūpestingas gyvenimas. Audronė čia Marbėjoje lankydavosi prabangiausiose parduotuvėse ir grožio salonuose. O kas čia tokio? Juk tai kiekvienos Marbėjos ponios kasdienybė!

Brundzienė taip pamilo Marbėją, kad ten apsigyveno. O Stasys liko čia. Lietuvoje. Tačiau Ispanijoje prasidėjo krizė. Ėmė smaugti smarkiai išaugusios bankų palūkanos. Todėl Stasys suprato – Marbėjos vilą reikia parduoti.

Verslininkas žurnalistams aiškina, kad jam ne vieninteliam milijonieriui atėjo sunkūs laikai. Lietuvių Marbėjoje liko vos keli, o ankščiau jų buvo šimtai.

„Čia jaučiami ženklūs nuosmukio požymiai, daug prabangių parduotuvių užsidarė, matyt, žmonių, tai įperkančių yra šiek tiek mažiau. Bet kainos pasidarė protingos, aptarnavimas pagerėjęs, kadangi visi klientą gaudo už skvernų“, - per LNK pasakos S. Brundza.

Vilą ant Viduržemio jūros kranto pavyko parduoti greitai. Už 6 milijonus. Stasys atidavė skolą bankui ir dar porą milijonų liko. Smulkioms išlaidoms. Kad Audronė nepyktų, Stasys išnuomojo jai kitus apartamentus. Netoliese. Mažesnius. Nes žmona taip priprato prie šilto klimato, kad be Ispanijos ir jūros nebegali.

„Kadangi kainos dabar kritę, nuoma yra tikrai nelabai didelė, 1500 – 1700 eurų, tokie pinigai, kad galima 1000 metų nuomoti“, - džiaugėsi vilos Marbėjoje atsikratęs S. Brundza. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (132)