Kaip pasakojo grupės lyderis Giedrius, iki šiol nė viena šventė nepraeina be šios dainos. O yra buvę, kad užsakovai kvietėsi tik dėl jos vienos atlikimo, rašoma pranešime spaudai.

„Ši daina „Youtube“ platformoje turi 22 mln. peržiūrų. Sunku būtų suskaičiuoti, kiek kartų esame ją dainavę, nes būna koncertų, kai ją pakartojame net keletą kartų. Pavyzdžiui kai praeitą šeštadienį grojome, ją teko pakartoti net 8 kartus. Būna, kad paskambina žmonės ir kviečia atlikti tik šią vieną dainą. Žinoma, viskas priklauso nuo honoraro. Bet jei jau tik dėl jos važiuojame į Panevėžį ar Šiaulius, tai dar kelias sudainuojam, nes ką čia jau dėl vienos dainos atvažiuoti“, – pasakojo G. Jurgelevičius.

„Kūrybos procese daina turėjo vadintis „Balta orchidėja“. Juk juodos orchidėjos, tokios gėlės iš viso nėra, Amazonės baseine gyvena taip pavadintas drugelis. Ta „Juoda orchidėja“ užkabino ant greičio. Būtumėm dainavę „Balta orchidėja“, tai būtų ta daina būtų taip ir nuplaukus“, – juokėsi Giedrius.

Giedrius Jurgelevičius: pradinė „Juodosios orchidėjos: versija nelabai kabino

„Lietuvoje nė vienas balius nesibaigia, jei nesugroja „Juoda orchidėja“. Ir mes niekada neinam namo be šitos dainos“, – juokėsi broliai Lavrinovičiai.

„O kodėl toks pavadinimas, MG International?“ – teiravosi laidos vedėjas Džiugas.

„Mindaugas ir Giedrius, o International, reiškia, kad tarptautiniai, dzūkas ir suvalkietis“, – juoko neslėpė Giedrius.

Paklaustas, ką be muzikos dar veikia gyvenime, atlikėjas G. Jurgelevičius papasakojo apie šeimos verslą.

„Kartu su žmona turime restoraną, jame stengiuosi dainuoti kuo mažiau, kad nenusibosčiau lankytojams. Į mėnesį tik kokį vieną kartą. Restoranas yra rimtas reikalas, ten tikrai labai daug darbo. O, kas svarbiausia, ten dirbti turi ir pats, nes jei paliksi viską kitų rankose, greitai viskas sugrius. Mano manymu, jeigu nori, kad būtų gerai – daryk pats“, – kalbėjo Giedrius.

Kokios dainos groja per Giedriaus gimtadienį, kodėl itališka dainos „Juoda orchidėja“ dar nepasiekė klausytojų ir kokia tikroji šios dainos prasmė, sužinokite jau šį trečiadienio vakarą, 20 val., laidoje „Šeškinės 20“, tik per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją