„Labai džiaugiuosi, kad Marius įvertino savo kaip žmogaus tą ėjimą žemyn ir praradimus. Dabar pažiūrėjusi į tai, ką praėjome kartu, aš nežinau, ar antrą kartą tai praeičiau...“ – prabilo Mariaus Jampolskio žmona Renata Jampolskė, rašoma pranešime spaudai.

Pasak Mariaus, alkoholizmas yra smegenų liga, o kovoti su savo smegenimis, kai jos tave apgaudinėja, labai sunku.

„Tau vienam atrodo, kad tu čia protingiausias, viską gerai žinai, kiti nieko nesupranta, labai sunku tai pereiti, reikia sukrėtimo, ir aš tą sukrėtimą pajutau...“ – išgyvenimais dalinosi aktorius.

Šio Mariaus Jampolskio ir jo žmonos, filmavimo aikštelės dailininkės Renatos pasakojimo verta pasiklausyti tiems, kurie santykiuose ieško tik džiaugsmo ir malonumų. Pora jau 13 metų kartu, 10 metų santuokoje ir šį vakarą jie labai atvirai prabils apie tai, kaip ne kartą buvo atsidūrę ant skyrybų slenksčio.

Ką išgyventi teko abiem, kai vienas iš sutuoktinių priklausomas nuo alkoholio, arba ką reiškė tuoktis tuomet, kai aplinkiniai spėliojo, kiek jie temps kartu? Ir kokie Renatos pasakyti žodžiai Marių išgelbėjo nuo pražūties? Gyvenimo būdo laida „Nuo... Iki...“ jau šiandien, 20.00 val., tik per LNK.

Kokie žmonos žodžiai išgelbėjo Marių Jampolskį nuo pražūties?


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją