„Buvo visokiausių nuklydimų, dėkoju dievuliui ir sau pačiam, kad laikausi savo nusibrėžto tikslo, kelrodės žvaigždės, tebegroju, tebekuriu, tebedarau. Niekada nelaukiu gimtadienio, paskutinįkart gerai pašvenčiau, kai 50-mt, paskui praėjo noras švęsti, tik susėsdavome su žmona pavėsinėje pasidžiaugti, kad tebesam.

Bet šiemet nepavyko išsisukti, iš JAV, Nebraskos, atskrido dukra Agnė, žentas Nikas, ir trys anūkai – Sofija, Čarlis ir Izabelė. Mes turėjom beprotiškai nuostabų laiką“, – LNK laidoje „KK2 penktadienis“ pasakojo Virgis Stakėnas.

Dainininkas dovanų gavo dvi skrybėles.

„Viena skrybėlė atskrido iš Europos, tai žmonos dovana su puošmena, ne cilindras, o jo atmaina, kurią mėgsta roko muzikantai. O dukters dovanota skrybėlė atskrido iš Amerikos, su dėklu, ją žymi net aštuoni X, o tai reiškia aukštą kokybę. Brangi dovana, gavau tai, ko norėjau. Turėjo būti staigmena, bet reikėjo suderinti išgaubimą, brylių ilgį, Agnė ją surado garsioj firmoj „Stetson“, ji tokia didelė, kad jai reikia pirkti atskirą bilietą arba vežtis ant galvos“, – pasakojo V. Stakėnas.

Virgis Stakėnas

Dainininkė Mia savo keturiasdešimtmečio nešventė, rašoma pranešime spaudai.

„Esu prietaringa, 40 metų negalima švęsti, reikia pasiruošti liūdnai ateičiai, kai nebesinorės švęsti. Gimtadienio rytą prie lovos manęs laukė budėtojas su daug rožių. Gavau auksinių papuošalų, Deividas vargo, kol gavo tuos papuošalus. Gimtadienis buvo ramus, galėjau apmąstyti ateinančius metus, ką noriu nuveikti ir kokius tikslus išsikelti. Mano santykiai yra tokie, kokių noriu. Nejaučiu įtampos, nejaučiu streso, anksčiau galvodavau, kad ateis diena, kai skirstysimės, o dabar vidinio jausmo, kad kažkas negerai, nėra“, – sakė Mia.

„40 metų dar esu praktiškai yra vaikas, nieko ypatingo. Tik jau praėjus tai datai, supratau, kad man 40. Tą dieną turėjau koncertą, o tai atlikėjui – pats geriausias būdas atšvęsti gimtadienį su žiūrovais ir publika“, – apie nuaidėjusį keturiasdešimtmetį atviravo Edgaras Lubys.

Jubiliejus šiemet laukia ir Ingridos Kazlauskaitės. „Dukra turi daug svajonių ir nesibaigiančių norų, kai jau sukonkretins, bus reikalų tėveliams išpildyti“, – laidoje kalbėjo Liveta Kazlauskienė.

Liveta ir Petras Kazlauskai yra koncertavę ne viename jubiliejuje ir teikia paslaugą sveikinti jubiliatus asmeniškai pagal užsakymą namuose. Jiedu laidoje pasakojo apie kasdienę savo santykių romantiką. „Nusinešu sūpuokles, pasistatau po obelimi ir laukiu Petro pasimatyme. Sakau, prašom atvykti su šampano taure“, – šypsojosi Liveta.

Mia

Pasak dainininkės, judviejų su Petru gyvenime visko yra nutikę: „Nešiau pareiškimą skyryboms. Sakiau, Petrai, eik į vienuolyną“.

„Aš jau pradėjau maldas mokytis. Tada paklausiau, ar galėsiu vakarais ateit pas tave“, – šypsojosi „skyrybas“ prisiminęs Petras.

„Sakau, aišku, kad įsileisiu. Tada sako, gal tada nesiskirkim? Bet, sakau, jau interviu žurnalistams davėm, reikia skirtis, ką žmonės pasakys, kad tokie esam nerimti. Paskui paskambino draugė iš teismo, sako, niekas teisme jūsų pareiškimo nenori imti, teisėjai mėtė jį iš kabineto į kabinetą kaip karštą bulvę. Kam kils ranka šitą porą išskirti? Tada sakau, ai, atiduok ta pareiškimą, mes jau susitaikėm“, – juokdamasi pasakojo Liveta Kazlauskienė.

Visa „KK2 penktadienio“ laida – šį vakarą, 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją