„Kaip ir kiti pasaulio gamintojai, taip ir Lietuvos atstovai yra kviečiami atvykti į seminarą, kuriame bus aptartos viso projekto kūrimo subtilybės, duoti nurodymai ir surengta ekskursija po vokiečių talentų šou užkulisius. Taip pat susipažinsime su komisijos nariais ir jos pirmininku populiariuoju Dieteriu Bohlenu, visiems pažįstamu „Modern Talking” grupės nariu”, – pasakoja „Lietuvos talentų” prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Į Lietuvą šį šou atgabenantys kūrėjai jau dabar vykdo visus reikalavimus ir ieško specialios vietos, kurioje TV3 žiūrovai išvys savo talentus.

„Kartu su formatu yra įsigyjamas ne tik laidos pavadinimas ir struktūra, bet ir scena turi būti paruošta taip, kaip atrodo visose šalyse vykstant šou. Juk žmonės į sceną lips tam, kad parodytų, ką jie moka geriausiai. Šiuo metu pagal pateiktus reikalavimus ieškome jaukios ir didingos scenos”, – apie pasiruošimo darbus pasakoja Saulius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją