„Niekada gyvenime nebuvau tiek svėręs, nes gimus sūnui keldavausi naktimis, nesilaikiau režimo, valgiau, kas papuola, ir visa tai davė savo rezultatus“, – pasakoja Laurynas.

Dabar į sporto klubą jis traukia bent keturis kartus per savaitę ir laikosi griežto mitybos plano.

Tiesa, dėl dailesnių kūno formų L. Suodaitis tikina nieko neatsisakęs, o savaitgaliais ar silpnumo akimirką sau leidžiantis ir pasmaguriauti. Tai toli gražu ne viskas, ko Laurynas ėmėsi siekdamas, kaip pats sako, geriausios savo versijos.

Su vienos sostinėje esančios klinikos gydytoju Agniumi Stulpinu Laurynas pastaruoju metu susitinka dažnai. Laurynui į galvos odą leidžiamos specialios injekcijos, tenka ir šiek tiek pakentėti, juk ne veltui sakoma, kad grožis reikalauja aukų. Ir visa tai tam, kad išsaugotų slenkančius plaukus. Beje, kalbėdamas šia vyrams vis dar itin jautria tema Laurynas nestokoja humoro jausmo.

Pasak verslininko, seniai praėjo tie laikai, kai vyrui keliauti pas grožio specialistus atrodė nevyriška, keista ar nepriimtina.

„Rūpinimasis savimi su vyriškumu neturi nieko bendro. Tai parodo, kiek žmogus gerbia pats save“, – įsitikinęs Laurynas.

Geros išvaizdos Laurynas kol kas sako siekiantis kuo natūralesniais būdais, ir yra įsitikinęs, kad viešai matomam žmogui svarbu ne tai, kaip jis atrodo, o tai, kaip gyvena, ką kalba, kokiomis vertybėmis vadovaujasi, ir kokį pavyzdį rodo kitiems.

„Visa tai darau ne dėl naujų santykių, o dėl savęs, bet šiaip atrodyti gerai, manau, visiems smagu ir visi slapta to nori“, – teigia Laurynas.

Visas jo interviu - gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ – jau šį pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)