Grožio specialistė laidai „KK2“ atskleidė, kad po ilgų metų pagaliau ištaikė tinkamą metą nosies korekcijai.

„Noriu truputį pakoreguoti nosies galiuką. Jau seniai sakiau, kad noriu, bet tai buvau nėščia, tai gimdžiau, tai vėl buvau nėščia, tai vėl gimdžiau. Viskas labai susivėlino. Dabar vieną dieną sėdėjau ir sugalvojau, kad man tiesiog va dabar reikia“, – pasakojo Aliona Lapinskienė.

Nors moteris vadovauja sėkmingam grožio verslui, taupyti ji moka. Moteris plastinę operaciją darysis ne Lietuvoje, o Armėnijoje.

„Gal pati operacija truputį pigesnė, bet nereikia pamiršti apie lėktuvo bilietas, apgyvendinimą. Juk ne iš karto galėsi išskristi namo, kažkurį laikotarpį būsi ten. Viskas susideda – kol pabūsiu atostogausiu, tam išsileisiu, tik kad dar truputį paatostogausiu Armėnijoje“, – kalbėjo pašnekovė.

Paklausta, kodėl operacija jai bus atliekama ne Lietuvoje, ji sakė, kad čia nežino nei vieno patikimo plastikos chirurgo. Vieną armėnų specialistą Aliona sako stebėjusi ilgai.

„Jo darbai tikrai kalba už save, labai gražūs darbai ir būtent jį pasirinkau“, – sakė A. Lapinskienė.

Apie savo sprendimą koreguoti nosį Aliona pirmiausiai pranešė savo vyrui Laimonui Lapinskui. Šiuo metu jis atlieka laisvės atėmimo bausmę, tačiau netrukus turėtų išeiti į laisvę.

„Vyras skambino vakare ir pirmas mano klausimas jam buvo „tu mane labai myli?“ – šypsojosi pokalbį prisiminusi Aliona.

Anot jos, sutuoktinis neprieštaravo ir jos norą palaimino.

Kaip Aliona Lapinskienė pati remontavo grožio saloną ir kaip pasaulį garsina Kretingos močiutės – laidoje „KK2“ per LNK ir LNK.LT.

Delfi primena, kad Laimonas Lapinskas žinomas ne iš gerosios pusės – jis buvo vadinamas vienu žiauriausių nusikaltėlių Lietuvoje. Viename paviešintų vaizdo įrašų buvo užfiksuotas vieno studento, būsimo policininko kankinimas.

L. Lapinskas buvo nuteistas 20 metų laisvės atėmimo bausme dėl nužudymo, pasikėsinimo nužudyti, kelių asmenų kūno sužalojimų, kankinimo, didelio kiekio narkotinių medžiagų platinimo, turto prievartavimo.

Vyras neseniai prabilo ir apie tai, kad įkalinimo įstaigos durys jam galėtų atsidaryti anksčiau – jis kartu su advokate kreipėsi į Vilniaus miesto apylinkės teismą, prašydami panaikinti Vilniaus kalėjimo Lygtinio paleidimo komisijos sprendimą, kuriuo buvo atsisakyta pritarti L. Lapinsko išleidimui į laisvę lygtinai, taikant intensyvią priežiūrą.

„Neabejoju, kad kalėjimo komisija gavo nurodymą „iš viršaus“ ir balsavo taip, kaip jiems buvo liepta – vienas komisijos narys jau anksčiau man buvo prisipažinęs, jog taip ir yra, jis net nenori dalyvauti komisijos veikloje, nes ir vėl turėtų balsuoti ne taip, kaip nori“, – Delfi sakė daugiau kaip 19 metų už grotų praleidęs L. Lapinskas.

Nuo kitų nuteistųjų kalėjime atskirtas Laimonas viliasi, kad jo argumentus išgirs skundą nagrinėsiantis teismas: „Yra daugybė nuteistųjų, kurie buvo nuteisti už sunkius ir labai sunkius nusikaltimus, tačiau yra išleisti į laisvę atlikę vos pusę jiems skirtos bausmės, niekam dėl to problemų nekilo“.

Nepritarti siūlymui L. Lapinską išleisti į laisvę lygtinai likus mažiau nei metams iki bausmės pabaigos, Vilniaus kalėjimo Lygtinio paleidimo iš pataisos įstaigos komisija nusprendė dar sausio 17 d. – keturi komisijos nariai konstatavo, kad per visą bausmės laikotarpį nuteistasis nepadarė reikšmingos pažangos valdydamas nusikalstamo elgesio riziką.

Komisija L. Lapinskui rekomendavo „tęsti individualiame resocializacijos plane numatytų priemonių, nukreiptų į aktualų kriminogeninių poreikių valdymą, vykdymą“, o naują prašymą dėl lygtinio paleidimo iš kalėjimo svarstyti liepos mėnesį.