Be tiesioginių pasijungimų iš įvykio vietų visoje Lietuvoje, pasaulio aktualijų komentarų laidoje žiūrovų laukia specialistų patarimai ir kita naudinga informacija. Laidą pasikeisdami veda Deividas Jursevičius, Juras Jankevičius, Reda Gilytė ir Henrikas Vaitiekūnas, o reportažais jiems talkina visa LRT televizijos naujienų tarnyba ir korespondentai regionuose.

„Nuo pat laidos starto stengiamės dirbti kuo platesnei auditorijai, ne tik TV žiūrovams. Jeigu šalia nėra televizoriaus – ne bėda – naujausių technologijų dėka susitiksim kompiuterio arba išmaniojo telefono ekrane. Esame unikalūs – transliuojame tai, kas vyksta dabar. Daugiau tokių laidų Lietuvoje nesiūlo jokia televizija“, – sako laidos vedėjas ir prodiuseris Juras Jankevičius, pelnęs ne vieną apdovanojimą novatoriškos žiniasklaidos konkursuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)